PARTYINFO

 

SUKI 20 YEARS ON STAGE

Datum konání:
27.10.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Suki, Pixie, Snookey, Rich, One Way
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč do 22:00 / poté 100,- Kč
 
 
Suki oslaví zítra 20 let působení na scéně

DJ Suki, zakladatel Let It Roll festivalu a člen legendární T2B crew, oslaví 20 let působení na scéně, a to už tento pátek v domácím prostředí klubu Storm! Jako speciálního hosta pro tuto událost si vybral svého parťáka Pixieho, se kterým již odehrál nespočet b2b setů...

 

Kdo si pamatuje Sukiho a Pixieho s hlavou plnou dredů a užíval si jejich společné sety z těchto dob, neměl by v pátek chybět ve Stormu. Kluci se totiž chystají společně oslavit Sukiho 20 let na stagi. Samozřejmě nebude chybět ani Sukiho milovaná - DJka Snookey, oldchooler z BassBeast crew – DJ Rich & parťáci z Let It Roll bookingu – One Way. Neseďte doma a přijďte si zavzpomínat na staré dobré časy!




Suki se na pódiích objevuje už od roku 97´. Zpočátku experimentoval s technem a hip hopem, ale kolem roku 99´ se zaměřil na jungle a drum & bass. Často hrál (a hraje) v tandemu právě s Pixiem a vystupoval po boku spousty zahraničních DJs. Dnes je jednou z nejdůležitějších postav domácí D´n´B scény, díky níž se odehrály desítky parties a festivalů - především Let It Roll, dále například reggae koncerty v Lucerně, festivaly Reggae Meeting nebo Real Beat. Z jeho klubových nocí pak určitě budete znát Take Control či D´n´B Rodeo, které byly oceněny titulem Party roku, a které se původně konaly v Abatonu a Matrixu. Dnes se k nim Suki rád vrací ve svém domovském Stormu.

Suki
I přes důležitost jeho práce si umí vyhradit spoustu času na pilování DJingu a předvádí vždy jen perfektní harmonické mixy. Pixieho, dlouholetého kamaráda a parťáka Sukiho, můžeme též bez nadsázky označit za jednoho z nejzásadnějších tuzemských drum & bass DJs, který toho za dobu svého působení stihl opravdu mnoho. V době, kdy začínal, působil taktéž v populárním sound systému T2B, který stojí za mnoha legendárními parties napříč republikou. Stejně jako Suki se i Pixie zpočátku věnoval technu, ale netrvalo dlouho a do své vinylové sbírky přidal i zlomené beaty. Pixie kromě hraní pořádá i hudební akce po celé republice, které se vyznačují tím, že kromě kvalitní muziky na nich návštěvníci vždy zažijí výbornou audiovisuální show.

Suki

Pro Pixieho jsou typické přesné, rychlé a nápadité mixy. Pány doplní krásná a sympatická DJka Snookey, která se ve vodách drum & bassu pohybuje od roku 2008, kdy začínala hrát se sound systémem Ram’n’bajss a její vinyl bag obsahoval hlavně liquid-funkové desky. Od roku 2011 je členkou ryze dívčí crew BasSistaz. V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. Line up tohoto večera uzavírá zvučné jméno české D´n´B undergroundové scény - DJ Rich, kterého znáte z dalšího důležitého sound systému BassBeast & polská manželská dvojice z Let It Roll bookingu - One Way, od které můžete očekávat temnější polohy D´n´B, tech-stepové pecky, ale i dřívější vlivy old school junglu a ragga vibez.

Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016