PARTYINFO

 

ANA.LOCK

Datum konání:
04.11.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Room 1: MUSH (Sharivari, FR), Juras Lietus modular live (Wavereform / Studio R), Schwa (Komiks), Fatty M (Komiks), ARK3R (Ana.lock)
Room 2: Jorgos, St. Jakob (Good Vibes Crew), Annita (Good Vibes Crew), AhZ (Good Vibes Crew)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: do 23:00 100,- Kč / poté 200,- Kč
 
 
Sobotní párty Ana.lock nabídne další zahraniční libůstku

Není novinkou, že párty Ana.Lock se na pražské klubové scéně již poctivě zahnízdila. Velmi aktuální až nadčasový booking zařídil jeden z mozků mejdanu DJ Ark3r i na jeho listopadové vydání, které se uskuteční jak jinak než v Crossu.

 

Mnozí z nás si jistě vzpomenou na výtečnou atmosféru minulých vydání, kterým vévodil třeba německé labely Kann a Giegling zastupující Map.Ache, Dorisburg z labelu Hivern Discs, Oskar Offermann vydávající na White Records nebo Plo man z Acting Press. Jedním z nejlepších však byl live set od Antona Kubikova aka SCSI9. A nezmiňujeme ho náhodou. Anton bude totiž jedním z hostů už 4. listopadu a dalším vydání mejdanu Ana.lock. Představí nám svůj zbrusu nový live modular projekt Juras Lietus!

Ana.lock


Vedle "lajvka" Antona Kubikova bude zcela jistě dalším velkým lákadlem Olivier Mutschler aka Mush, majitel labelu Sharivari z francouzského Lyonu. Ten se letos v létě nejvíce proslavil unikátním acidovým EP "Apex KiNK" od nikoho jiného než showmana KiNKa. Sám Olivier se za gramcema jako DJ pohybuje od půlky devadesátek a kromě řady remixů na tracky například od Kai Alce, Altona Millera či Juana Atkinse má na svědomí douhodobou práci pro italskou taneční skupinu Teatri Del Vento ve formě zvukových koláží ke všem jejich představení. Vedle toho spolupracuje na hiphopových a electro-jazzových projektech. V současnosti vede vlastní úspěšný label, kde vydává producenty jako Paul Johnson, Ken Ishii, Subotic, UFO, Marcelus, Chris Simmonds, Dan Curtin, Kuniyuki nebo Paolo Rocco a zároveň prodává ve svém nově otevřeném vinyl shopu v Lyonu. Odtud si do Crossu rozhodně doveze hromadu novinek, jež budou stát za poslech. Za domácí scénu zahrají zkušení rezidenti Schwa, Fatty M a Ark3r a druhou scénu opanuje selektor a grafik Jorgos a za Good Vibes svatá trojice St. Jakob, Annita a AhZ.

FB Event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016