PARTYINFO

 

FINLANDIA MÁCHÁČ 2018

Datum konání:
24.08.2018 - 25.08.2018
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
Armin van Buuren (NL), Hardwell (NL)
Info:
http://www.festival-machac.cz...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej: Ticketpro https://www.ticketpro.cz/festivaly/hudebni/2230167-finlandia-machac-2018.html
 
 
Armin van Buuren předvede minimálně dvouhodinovou show
Armin van Buuren míří na Finlandia Mácháč 2018

Největší postava světové trance scény a pětinásobný vítěz ankety DJ Mag Top 100 DJs, Armin van Buuren, bude hlavní hvězdou sobotního programu osmnáctého ročníku festivalu Finlandia Mácháč, který proběhne ve dnech 24. a 25. srpna 2018.

 

Armin van Buuren
Těžko byste hledali osobnost, která přispěla k popularizaci žánru trance takovou měrou, jako právě holandský DJ a producent Armin van Buuren, který se během dvacetileté kariéry vypracoval k absolutnímu vrcholu. Taneční hudba je pro něj životním stylem a vášeň, kterou promítá nejen do vlastní tvorby, ale také do svých projektů jako Armin Only nebo A State Of Trance tour, kterými povýšil běžná vystoupení na velkolepou show. On sám se stal velmi rychle synonymem pro hudební perfekcionismus, vzorem pro mnoho producentů a v neposlední řadě průkopníkem a inovátorem hudebního marketingu.

Armin van Buuren - "My Symphony"
Armin van Buuren - "Tomorrowland Belgium 2017"

Na kontě má celkem šest studiových alb a jeho pravidelná týdenní radio show A State Of Trance, která čítá již 840 epizod, je vysílána na více jak 100 stanicích po celém světě. Vstupenky na festival je možné zakoupit v předprodejní síti Ticketpro. K dispozici jsou dvoudenní vstupenky a vstupenky kategorie GOLD. Jednodenní vstupenky budou do prodeje uvolněny 11.12.

www.festival-machac.cz

 
Hardwell pátečním headlinerem Finlandia Mácháč 2018

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016