PARTYINFO

 

KÖLSCH (KOMPAKT, DK)

Datum konání:
13.04.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kölsch (Kompakt, DK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 390,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/kolsch/tptb/
 
 
Hudební kouzelník Kölsch uzavře v Roxy svou trilogii

Vyleštěte klobouky a připravte se opět na něco speciálního! Do Roxy se vrací jeden z velikánů současné elektroniky, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt - Kölsch. V září vydal své další studiové album "1989", kterým dokončil trilogii popisující jednotlivé životní fáze od dětství až po dospívání. Třetí článek mistrovské skládačky nám odvypráví v Roxy 13. dubna 2018. Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.

 

Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby silné příběhy, a to nejen cizí, ale především ten svůj vlastní. Jeho první album "1977" (2013) mapovalo období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako "Opa", "Oma" nebo "Loreley". Druhým a o kapku vyzrálejším "1983" (2015) navázal na své cesty po Dánsku i jižní Evropě. Trilogii uzavřel v záři tohoto roku albem "1989", které vychází z jeho turbulentních let dospívání, kdy se musel vypořádat kromě puberty i s těžkým rozvodem rodičů.

Kolsch

"Bylo to těžké období, pamatuji si hlavně šedost všude kolem, ujížděl jsem od toho na skateu, na uších sluchátka. Hudba byla mým zachráncem a jedinou cestou, jak překonat rodinné trable. Našel jsem svůj životní soundtrack k šedi a najednou se přidaly i barvy," popisuje inspiraci Kölsch. Pro svůj typický precizní zvuk na albu spolupracoval i s 24-členným orchestrem vedeným skladatelem Gregorem Schwellenbachem.

Kölsch už jednou v Praze předvedl dechberoucí DJské představení a beznadějně vyprodal ROXY. Tentokrát by tomu nemělo být jinak, doporučujeme brzký nákup vstupenek.

FB event


Video:

Kölsch - "ADE 2016"

Kölsch - "Grey"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Kölsch @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016