PARTYINFO

 

CHRIS LAKE (UK)

Datum konání:
21.04.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Lake (UK), Manio, Rodrigo Ardilha, Tokátko
Popis:
vstup: předprodej: www.goout.cz
 
 
Chris Lake se objeví po čtyřech letech v Praze

Posledních pět let žije Chris Lake doslova svůj sen. Jako DJ procestoval svět, coby producent mnohokrát dobyl řadu klubových žebříčků, byl nominován na cenu Grammy a jako pravý "music lover" neustále pokračuje v hledání těch nejzajímavějších melodií. Jednoduše řečeno, do Prahy se opět chystá osobnost, kterou by si fanoušci elektronické taneční hudby měli opravdu hýčkat. Chrisovo vystoupení proběhne 21. dubna 2018 v klubu Roxy.

 

Vše začalo v roce 2002, kdy se ještě pod aliasem Cristophe D'Abuc rozhodl remixovat největší hity kapel The Prodigy, Leftfield a Eurythmics. O 4 roky později už je na scéně Chris Lake a zejména na té britské roztáčí jeden hit za druhým. Mezi ty nejúspěšnější patří "Changes a Carry Me Away" s vokály Laury V a Emmy Hewitt.




V roce 2009 se Chris vydal do Ameriky s úmyslem uspět po Evropě i na dalším velkém hudebním trhu. Dvojnásobné první umístění v Billboard Dance Chart spolu s několika turné po Severní i Jižní Americe mu přinesly v zámoří velký úspěch. V roce 2012 se všechna jeho snaha proměnila v nominaci na cenu Grammy za spolupráci na albu "4x4=12" od Deadmau5. Slunná Kalifornie mu v té době navíc přirostla k srdci natolik, že se Los Angeles stalo jeho novým domovem.




V jeho hudebním portfoliu se mísí poctivý house, electro pop ("Changes!, "La Tromba"), electro house ("Boneless" ve spolupráci se Stevem Aokim), ale také future deep house, což dokazuje např. na letošní novince "Turn Off The Lights". Jedna z hudebních výhybek ho přehodila také na Skrillexův label OWSLA, kde společně vybrali kompilaci "Howsla" o dvanácti skladbách, na které má i dvě autorské s názvem "Operator" a "I Want You".




Atmosféra jeho setů je ale velmi odlišná, převládá deep house, který prokládá aktuálními future / bass house skladbami. Návštěvníci tak mohou očekávat skvělý a energických mix tracků, doplněný o Chrisovy vlastní edity, kterými rozhodně nešetří. To, že pravidelně vystupuje na všech zásadních světových festivalech jako Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival a mnoha dalších, už je pouze formalita.




Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejní síti www.goout.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016