PARTYINFO

 

GEORGE FITZGERALD (UK)

Datum konání:
22.09.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
George FitzGerald (UK), Taavo, dMIT.RY, Fatty M
2nd stage: Anīc (Adam & Nicola Cloud)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 270,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net/cs/listky/george-fitzgerald-uk/atqc/, na místě: 300,- Kč
Line-up:
23:00 - 24:00 Taavo
00:00 - 01:30 dMIT.RY
01:30 - 03:30 George FitzGerald (UK)
03:30 - 06:00 Fatty M

2nd stage: Anīc (Adam & Nicola Cloud)
 
 
George FitzGerald přijede v sobotu s novým albem do Roxy
George FitzGerald se vrací do Roxy s novým albem

Jedním z velkých návratů podzimní sezony bude i house mág George FitzGerald, který přiveze i své nové album "All That Must Be". Na desce spolupracovalo několik hvězdných hostů včetně Bonoba. Tento Brit, který byl u zásadních změn ostrovní elektronické scény a posléze i organizátor Man Make Music parties, od svého prvního vystoupení v Čechách hudebně vyzrál. Nedávno to dokázal i jako headliner festivalu Sonar. Kam se posunul, předvede 22. září v Roxy. Předprodej začal 22. června přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

 

Když se v  roce 2010 přestěhoval do Berlína, konečně se rozhodl začít vydávat hudbu, na které předtím roky pracoval. Jelikož byl vždy otevřen rozličným žánrům, jeho tvorba osciluje mezi house a bass music či garage a je ozdobou uznávaných elektronických labelů jako Hotflush, Aus Music nebo Hypercolour. Georgův emotivní a současný zvuk vedl v roce 2015 k vydání brilantního debutu "Fading Love" pod značkou Double Six Recordings, která je sublabelem populárního vydavatelství Domino. A to nejsou veškeré úspěchy.

George Fitzgerald

Nyní se vrací s druhou dlouhohrající deskou "All That Must Be", do které se promítl návrat do britské domoviny i vnitřní transformace, kterou přineslo nejen narození dcery. George dospěl, odklonil se od čistého tech-house, přidal více ambientních ploch a hlavně hvězdné hosty a spolupracovníky. Poslechnout si tak můžete například Tracey Thorn z Everything but the Girl nebo Lil Silvu. Sám George to komentuje: "Chtěl jsem zrcadlit ten zvláštní pocit, když se ve tvém životě uděje něco zásadního. Vše vypadá a zní stejně, zároveň ale úplně jinak. Tvé okolí je najednou méně srozumitelné." Výsledky jeho snažení si poslechneme na podzim v ROXY.

FB event

foto: Rhodri Davies

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016