PARTYINFO

 

DISCOTHECA

Datum konání:
13.07.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Summer Terrace: lounge by Chicco
Music Bar: Javas, Da Moon, Myclick, Luke Nova
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 18:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Páteční Discotheca se uskuteční na Vltavě

No tak se pochlubte, vybalte to na nás, a rozhodně se za to nestyďte... Kdypak jste byli naposledy na dýze?! Teď je to furt samej undeground, haly někde na vystrkově, temné kobky, slizké zdi, jeden zapomenutý stroboskop v rohu, údajně vytuněnej zvuk a samá taková ta divná muzika, které většinou rozumí jen sám autor, a vy se nakonec jen zcela zbytečně stáváte závislými na své nezávislosti, aby se vám náhodou kámoši nesmáli. To my na diskotéky chodíme rádi a nemáme s tím sebemenší problém. Jen si tak trochu víc vybíráme! A ta s pracovním názvem Discotheca nezní vůbec špatně, a ke všemu vydat se na ni v pátek třináctého, to je už samo o sobě výzva. Nebo snad "challenge", jak se tomu dnes moderně říká?

 

Jasně, taky nemusíme všechna ta pozlátka kolem, honění si ega, značkový hadříky a lacinou muziku řádně od podlahy jak od Kočky z lunaparku, kterou prostě nepřekřičíte, ať děláte, co děláte. Takže klídek... Nic takového vás na tomhle narozeninovém mejdanu, který rozhodně není pro uzavřenou společnost diskofilů, nečeká! Oslavenec Da Moon, v neposlední řadě sám DJ a producent elektronické muziky, si pro svůj velký den totiž vybral oblíbený House boat U Bukanýra, a přestože sám nemá problém s dlouhými sety, obklopil se těmi, kteří už na naší domácí pidiscéně něco znamenají a mají se za čím spokojeně ohlédnout... Jenom tak totiž stihne přijímat všechny ty malé milé dárečky, třesení rukama od pánů a polibky na tváře od dam s přáním všeho nejlepšího do dalších let.

U jednoho mixážního pultu se tak postupně potkají stylově spříznění kolegové, které převážně house music mezi sebou tak přirozeně propojila... Javas, Myclick a Luke Nova se na vyvýšeném stupínku postupně vystřídají a tím kouzelným prostorem na vodě bude znít logicky nu disco, deep house, tech house, minimal, ale klidně i acid, techno a nejrůznější experimenty. Všichni čtyři z vašich reakcí totiž velmi snadno rozpoznají, co přesně vám v daný okamžik sedne jak p*del na h*nec a co si v danou chvíli lid žádá. Jedno je jisté, čekejte veselý večírek, jak se k narozeninám také sluší a patří, nádherné prostředí s třpytící se hladinou Vltavy a na parketu spolutanečníky, co za to umí vzít. To není zrovna málo, co říkáte?! Startujeme tradičně ve 23:00 a věřte, že tohle bude tak trochu jiná diskotéka. Tohle bude totiž Discotheca...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016