PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC 3STYLE: NÁRODNÍ FINÁLE

Datum konání:
21.09.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Friky, Ondrash, Roxtar, Forrest Pine, Diskotek, Buldog
Live:
Trosky, MC Vec, Wich
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: https://tickets.redbull.com/event/red-bull-3style-ceske-finale?lang=cs
 
 
6 DJs se utká na českém finále Red Bull Music 3Style

Rozžhavit pult i publikum a ovládnout svět svým mixem – o tom je Red Bull Music 3Style, soutěž, která sdružuje DJs z celého světa. Tady je šest Čechů, kteří se 21. září potkají v pražském klubu Roxy.

 

Red Bull Music 3Style se chystá v Česku oslavit umění DJingu. Sledujte šest lokálních DJs, šest statečných na jejich cestě za světovým finále na Tchaj-wanu, kam se probojuje pouze jeden z nich. Vybraní finalisté letošního ročníku se pokusí z pódia oslnit porotu a pobavit hudební fanoušky svým jedinečným stylem a technickou zdatností – vyhraje ten, kdo dokáže být nejoriginálnější, nejšikovnější a bude nejvíce bavit publikum.

Red Bull 3Style

České finále se odehraje už 21. září v pražském klubu Roxy a pokud máte v plánu se na akci vydat, určitě si kupte lístky v předprodeji. Večerem bude provázet MC VEC, v porotě usedne Mike Trafik, uznávaný český producent, DJ Aleqs Notal, první světový 3Style šampion, a Damianito, kralující světový šampion.

Napětí soutěžního klání uvolní live shows, o které se postarají DJ Wich, Trosky, Mike Trafik, Aleqs Notal a Damianito. Ale teď zpět k finalistům, jimiž jsou: DJ Ondrash, DJ Forrest Pine, DJ Diskotek, DJ Roxtar, DJ Friky a DJ Buldog. Dovolte nám, abychom vám je trochu přiblížili!

DJ Ondrash

Nejmladší ze všech DJs. Je mu 24 let, pochází z Chebu a na gramofony hraje 4 roky. V loňském finále Red Bul 3Style obsadil 2. místo. Úspěchy v posledních dvou letech sbírá také na českých finále IDA a DMC. Na konec letošního roku připravuje vydání EP s názvem "Album 3393". Jeho hudební vzor jsou Four Color Zack. Do finále jde s heslem: "Spíš něco než nic."

Ondrash


DJ Forrest Pine

28letý DJ, který se DJingu věnuje 5 let. Je členem projektu Double Jam s DJ Buldogem, s nímž společně obsadili druhé místo na IDA CZ 2017. Hraní před skutečným davem zažil na vyprodané show Marpa v pražské O2 Areně. Jeho vzorem jsou Four Color Zack a do finálového večera jde s mottem: "Něco, co nebudete čekat."

Forrest Pine


DJ Diskotek

32letý DJ původem z Brna, který se na scéně pohybuje již 16 let. Na IDA World Finals 2008 obsadil 4. místo v kategorii show s 1210 Symphony. Tu tvoří společně s DJ Chocolaticem, se kterým mají na kontě i mixtape "Needle Droppin'". Mezi jeho hudební vzory patří Craze, D-Styles a Rafik. Na finále si podle svých slov připraví: "15 minut nevšední podívané".

Diskotek

DJ Roxtar

Je mu 35 let, pochází z Prahy a za gramofony se pohybuje již 14 let. Loňský šampion českého finále Red Bull 3Style se letos pokusí o obhajobu titulu. Momentálně se věnuje vlastní produkci a spolupráci s hudebníky, vidět jste ho mohli třeba s Pražským výběrem na červencovém koncertě Rolling Stones. Mezi jeho hudebními vzory najdeme Qberta, MixMaster Mika a Skratch Bastida. Na otázku, co můžeme během finále od něj čekat, odpověděl: "Nechte se překvapit!"

Roxtar

DJ Friky

37letý DJ z Horního Slavkova se DJingu věnuje už 16 let. Dvakrát byl úspěšný na DMC World Final v kategorii týmů, v nichž obsadil 3. místo. Momentálně se mimo jiné věnuje Neandrtal Projectu se zpěvákem Martinem Svátkem. Vyhraněné vzory nemá, je jím totiž každý, kdo se dostane na světové DMC. K tomu, jak se těší na národní finále, nám řekl: "Sám nevím, co mám očekávat, tak snad se pobavíme!"

Friky


DJ Buldog

Je mu 28 let, pochází z Prahy a hraní se věnuje 5 let. Má za sebou úspěchy na IDA CZ 2017 a 2018. V současné době se kromě klasického hraní a projektu Double Jam s Forrestem Pinem věnuje také bubenické show Groove Army a hraje v taneční divadelní inscenaci Nadech. Mezi jeho vzory patří Angelo a Jazzy Jeff. Do Roxy jede s jasným cílem: "Na letošním finále chci bavit jak publikum, tak i sebe".

Buldog


Pokud chcete vidět, jak se těchto šest DJs utká v boji o titul národního šampiona v soutěži Red Bull Music 3Style, dorazte 21. září do pražského klubu Roxy!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016