PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ OLEG MASS UA, THE WILLERS BROTHERS UK & MORE

Datum konání:
20.10.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
R1: Oleg Mass (Fachwerk, UA), Thomas Tesla (Republic Artists), Spigl (Axaminer)
R2: The Willers Brothers (PIV / Scenario, UK), Phill Kullnig (AT), Mark Dale (AT)
R3: Lillou, Jan Cihal
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: do 23:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Republic Artists již tuto sobotu v Chapeau Rouge

V sobotu 20. října zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers a Oleg Mass z Ukrajiny. Na třípatrové akci Republic Artists se dále představí hosté z Vídně Mark Dale a Phill Kullnig.

 

"House floor" bude mít v režii duo Willers Brothers. Bratři se minulý rok přesunuli do Berlína, kde se úspěšně etablovali na tamní scéně. Několikrát vystoupili v klubech Watergate, IPSE, Tresor nebo Sisyphos. Od založení labelu WE_R HOUSE s berlínskou DJkou a producentkou Cinthie, se jejich produkce dostala na přední místa žebříčku obchodů Decks nebo Deejay.de.




"Techno floor" bude pod taktovkou DJe a producenta Oleg Mass z ukrajinského města Doněck. Oleg stojí za labelem Framework, tento měsíc mu vyšel na GND Records singl "Tightwerk", jeho práci najdete i na berlínském labelu Fachwerk. V Praze se představí vůbec poprvé.




O support se Olegovi postará šéf Republic Artists Records Thomas Tesla a Spigl z Axaminer Records. Na "House floor" to bude Mark Dale a Phill Kullnig z Vídně. Na baru zahraje Lillou a Jan Cihal. Předposlední říjnová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists.

Join the troops!

FB event 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016