PARTYINFO

 

JAN BLOMQVIST & BAND

Datum konání:
20.12.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Jan Blomqvist & band
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: 460,- Kč + poplatky GoOut.cz https://goout.net/cs/listky/jan-blomqvist-band/blld/ a Tickemaster.cz, na místě: 580,- Kč

 
 
Jan Blomqvist přijede do Roxy s albem "Disconnected"

Tvůrce elektronické a dance hudby Jan Blomqvist natočil nové album "Disconnected". Je to zpráva o naší době, o dnešku a současné generaci, kterou Jan Blomqvist vysílá do světa. Publiku v Praze ji přednese 20.12. v klubu Roxy. Vstupenky za 460,- Kč + poplatky v sítích GoOut.cz a Tickemaster.cz, na místě v den koncertu 580,- Kč.

 

Svět je čím dál víc propojenější. Existuje Email, Facebook, Instagram. Každý sleduje toho druhého, čte a lajkuje posty, komentáře a obrázky. Svět se smršťuje, význam času se změnil. Album zkoumá ve 13ti skladbách význam rozpojení. Co to znamená, když lidé žijí ve dvou světech? V tom reálném a v tom virtuálním? Jak se ty světy protínají?

"Disconnected" bylo nahráno, produkováno a napsáno ve spolupráci s Felixem Lehmannem a Ryanem Mathiesenem – na čtyřech místech zeměkoule. Na Islandu a v poušti v Kalifornii – tato místa jsou izolovaná, evokují rozpojení. Nikde nikdo, kolem je jen příroda. Chlad a modř Islandu kontrastuje s žárem a žlutí pouště. Spojuje je jen osamocenost. V New Yorku a v Berlíně, který je domovem všech tří hudebníků. Obě jsou to hlučná města, která nikdy nespí, naprosté protiklady míst předešlých.

V létě Blomqvist vydal první tři části - fragmenty - cykly, Part One, Two a Three. Nyní vychází kompletní opus, který spojuje rozpojení, jak vizuálně, tak na poslech. Jedinečný Blomqvistův sound je vyzrálejší a lineárnější. Dva roky po jeho úchvatném debutu "Remote Control" se Jan Blomqvist vrací. Zůstaňme rozpojeni...

Více info:

www.janblomqvist.com
www.facebook.com/blomquist.music
www.roxy.cz
www.facebook.com/ClubRoxyPrague
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016