PARTYINFO

 

KIASMOS (IS) DJ SET

Datum konání:
15.02.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kiasmos (IS)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 290,- Kč + poplatky GoOut.net https://goout.net/cs/listky/kiasmos-dj-set/tytd/, NoD: 300,- Kč

 
 
Kiasmos přivezou do Roxy zasněný elektronický DJ set
Je to hudba plná života, zároveň tak uklidňující. Představte si, že vás někdo po náročném dni uloží do vyhřáté postele a poví vám fantastický příběh. Takový příběh, který je vzrušující, zároveň jeho poslech uklidňuje. To je způsob, jakým vás obejme hudba Kiasmos skladatelů Ólafura Arnaldse a Januse Rasmussena. Nabízí vzpomínky na divoké minimal techno noci 90. let i dětská ohniště na venkově. Nese v sobě lehké beaty a nečekané kompozice, organické struktury a zvukové experimenty ať už s opravdickými nástroji či bubnování prsty po stole. Do pražské Roxy tuto krásu přiveze Janus v podobě DJ setu již v polovině února. Předprodej začal 11. prosince přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.
 

Kiasmos se dali dohromady, když se populární islandský skladatel Ólafur Arnalds, známý díky své jedinečné kombinaci minimalistických klavírních a smyčcových kompozic s elektronikou seznámil při práci s Janusem, který se skrývá pod svým alteregem mistra elektropopu - Bloodgroup. Netrvalo dlouho a stali se z nich nejlepší kamarádi, kteří se dali na průzkumnou výpravu do vod experimentální elektroniky.

Kiasmos

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016