PARTYINFO

 

20 LET SHADOWBOXU: DBRIDGE, FORBIDDEN SOCIETY & HARD TO FRAME

Datum konání:
03.05.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
dBridge, Forbidden Society, Koogi, Bifidus Aktif, Akira + Anakin, Philip TBC/Filip Foreigner, Nitrous + 2K aka Nitropank, Sweg, Honey T, Rudeboy + M4Y4 aka Duo Blondynos, Shaftling, Stanjah, Stuart, Fingerprint
Live:
Hard To Frame
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: do 22:00 zdarma

 
 
Víkend v klubu Cross bude ve znamení oslav

První květnový víkend začne v Holešovicích oslavou jubilejního výročí legendárního drumandbassového portálu, pokračovat bude tradičním holdem nesmrtelnému "scífku" Star Wars a skončí after party po tradiční květnové sešlosti Million Marihuana March.

 

Dvacet let už je víc jak plnoletost, což dobře ví skvadra DJs a producentů Shadowbox, nejstaršího českého D´n´B bookingu u nás. Pomyslnou svíčku na dortu sfoukne šéf labelu Exit, vytříbený selektor a posunovač hranic možného dBridge. Oslava však vypukne už navečer open air koncertem stále zářivější drumandbass kapely Hard To Frame před Crossem. V klubu se pak těšte na komplet sestavu členů Shadowboxu, kterým krom dBridge bude gratulovat deepovým setem jinak celkem řezník Forbbiden Society.

dBridge


Máte rádi Star Wars? V sobotu odpoledne se Cross promění v centrum právě této veleoblíbené filmové ságy. Na celém světě se totiž 4. května slaví Star Wars den. Budou připraveny workshopy, přednášky, promítání, kostýmy nebo třeba tematické jídlo. Začínáme už v 11:00. Ale bacha! 4. květen není jenom den s velkolepým sci-fi, v Praze jde o den marihuany. Již tradičně městem projde Million Marihuana March, který i tento rok skončí "aftroškou" v Crossu. Horní podium ovládne kupříkladu koncert dvojky Mr. Cocoman a Boldrik, které doplní krom jiných jumpup a jungle DJs Hundread, Rich nebo MC Jelen. Dolní stage pojede v rytmu house music v podání losangeleských DJs Enzo Muro a Borbi, za domácí zahrají Ark3r a Alfred Czital. I tenhle víkend se v Crossu nebudeš nudit.

Star Wars


Eventy:

https://facebook.com/events/401958230595368

https://facebook.com/events/403464556892084

https://facebook.com/events/353267558829316

 

 
20 let Shadowboxu s dBridgem v klubu Cross

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016