PARTYINFO

 

ATMO PŘED CROSSEM

Datum konání:
20.05.2019 - pondělí
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Annita (Good Vibes / NZP), AhZ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00

 
 
Ambientní série ATMO letos na trávě klubu Cross

Možná si pamatujete na sérii DJ večerů / koncertů pod názvem ATMO, jež se konaly v Café Neustadt a pak nějakou dobu ve Vile na Štvanici. Letos bude ATMO tvořit kulisu zahrádce v Crossu.

 

Byly to skvělý roky! Pouštět ambient a filmovou hudbu v kavárně na Starým Městě... Tamější kovovo mramorovou kavárnu ambient a obejváková hudba rozezvučel několikrát. Užívali jsme si speciální selekci od DJs a muzikantů jako Mythematica, Honza Muchow, Jiří Burian nebo britský Synkro. Pár dalších let jsme se potkávali ve Vile na Štvanici. Setkání s R. A. Irisarrim, kanadským Loscilem, polským Hatti Vatti či česko-islandským projektem Fish Don´t Like Milk měla vždy svoje kouzlo.

ATMO


V rámci letošního léta se ATMO přesouvá na Cross Square, krásně zatravněný prostor před zahrádkou klubu Cross. Celé léto svítí na zahrádku sluníčko, hřát tedy nebude jen ambientní hudba a to v pravidelném měsíčním intervalu vždy v pondělí v podvečer mezi 18:00 - 21:30. Těšit se můžete na ty nejlepší české ambientní selektory v čele s AhZ a Josefem Sedloněm. Lehátka a polštáře s sebou, začínáme už tohle pondělí.

20. květen
24. červen
8. červenec
5. srpen

FB event

www.crossclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016