PARTYINFO

 

DIFFERENT FESTIVAL

Datum konání:
25.05.2019 - sobota
Místo konání:
Plzeň - OC Plaza
DJs:
EDM Main stage: Dannic (NL), Kura (PRT), Maurice West (NL), Olly James (UK), EKG (SVK), NFIX & Candice, Flashwell
Amfeek stage: Rush (USA), J.Fernandes (PRT), Lucca b2b Ladida, Pixie, Sammuell Benx, Home
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 15:00, vstup: předprodej: 1. vlna vyprodáno, 2. vlna 599,- Kč, 3. vlna 699,- Kč, 4. vlna 799,- Kč, VIP 2.499,- Kč

 
 
Plzeňský Different Festival je za dveřmi

Už jen pár dnů zbývá do soboty 25.5. 2019, kdy se park za OC Plaza v Plzni promění v jednu velkou taneční párty. Na dvou pódiích se představí 7 zahraničních interpretů, z toho 5 bude mít v Plzni svoji premiéru!

 

Celkově se na Different Festivalu představí 16 DJs. Kromě kvalitní hudby od interpretů a kvalitního sound systému od L-Acoustics si budou moci návštevníci vychutnat i vizuální show na velkoplošných LED obrazovkách, kryogenických děl, konfetových děl a jiných efektů, které k pořádné párty patří. Pro návštěvníky bude kromě párty dostupné i volnočasové hřiště, skate park, prostor na frisbee nebo hacky sack, ale i dvě beach volejbalová hřiště. Na pohodlí svých návštevníků už na vstupu myslí organizátoři i tím, že zřídili možnost platby kartou za vstupenky.

Different Festival

VSTUPENKY

Aktuálně je v prodeji II. vlna vstupenek za 599,- Kč, předprodej končí 24.5. Na místě bude možné zakoupit vstupenky za 699,- Kč.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016