PARTYINFO

 

JOSEF SEDLOŇ 50

Datum konání:
06.12.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Distrikt7
DJs:
Duncan Forbes (Spooky), Pavel Bidlo, Floex, IM Cyber, Roman Rai
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: https://www.ticketlive.cz/cs/event/josef-sedlon-50-praha-06-12-2019

 
 
Josef Sedloň dnes oslaví 50. narozeniny

Mluví se o něm jako o hudebním vizionáři, chodící encyklopedii, šamanském DJovi, nezaměnitelném moderátorovi i odvážném promotérovi. Tohle všechno dělá Josef Sedloň pro (nejen) českou hudební scénu přesně 30 let. A v pátek 6. prosince má 50. narozeniny. Oslaví je v novém pražském klubu Distrikt7, kam mu můžete přijít poblahopřát i vy.

 

Hlas Josefa Sedloně dobře znáte, pokud ladíte Radio 1 a ČRo, o jeho skvělé hudební selekci toho taky hodně víte, chodíte-li například do Klubu 007, kde pravidelně hrává už od dob kazet. Možná patříte mezi pamětníky, kteří doteď vzpomínají na Open Air Field, anebo jste o tomhle revolučním festivalu své doby slyšeli jen z vyprávění, ale milujete současné akce pro fajnšmekry v rámci projektu Spectaculare. Josefovy hudební aktivity jsou zkrátka pro českou scénu důležité a vždycky ji posouvaly dopředu.

Josef Sedloň

Na své narozeninové párty hrát Josef Sedloň nebude, těšit se ale můžete na line up sestavený z DJů, kteří k němu mají blízko jako kamarádi i hudebně. Do čela gratulantů se tak postaví Duncan Forbes z legendárního britského projektu Spooky, Pavel Bidlo, Floex, IM Cyber a Roman Rai. "Jednoho dne mi Duncan zavolal, že ví, že slavím padesátku a už si sám zabookoval hotel, koupil letenky, přiletí i se ženou a chce na mých narozeninách hrát. Tomu říkám dárek! Pro mě byli Spooky jedním z největších zjevení v devadesátkách, vždyť nám společně s Fluke jako první ukázali, co to je, když elektronickou dance music hraje "live act". Těším se ale samozřejmě úplně na všechny, DJe, kamarády i lidi, co s námi přijdou slavit dobrou hudbu," říká Josef Sedloň.

Josef Sedloň
Párty se koná v novém pražském klubu Distrikt7, který vzniknul v prostorách bývalého MišMaše. První signály napovídají, že má Letná konečně zase větší kulturní prostor se zajímavým interiérem a dramaturgií. Limitovaný počet lístků je nyní k zakoupení za 200,- Kč na Ticketlive.

Více na: www.distrikt7.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016