PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE "7TH ANNIVERSARY"

Datum konání:
06.03.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Vowel (POR), Ferrum (AT), Volume Plus, Houbass, Skáčko, Chombo, Cinic, Upfockerz, Lintu, Li-Bass, VYTI, El Gringo, Ozy, Ludkey
Liquid / Deep stage: Phil Tangent (UK), Simple Souls (SK), Fallen Gemini, Runky, Blofeld, SHFT, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 7,- Kč do 21:00, 100,- Kč do půlnoci, 150,- Kč poté

 
 
Phil Tangent a Mário Bihári o víkendu v klubu Cross

Není větší klišé, než když napíšeme "březen do Crossu vlezem". Jak jinak ale popsat východisko, když je situace tak jasná: vydatný déšť, na horách co napadne, druhej den odtaje, louže, bláto, no hrůza děs. Phobos a Deimos. Program pro tento týden naštěstí není vůbec k zahození, považ.

 

Ve čtvrtek se všechno rozjede ve velkém stylu: Mário Bihári a Bachatle Apsa to znovu roztočí na hlavním pódiu, v březnu je to jejich jediný pražský koncert bez vstupného, tak neváhejte. Poctivý romský bašável, pořádná dávka divokých čardášů nebo kolekce jemných autorských písní. Afterparty dohraje Gadjo.cz a Seňor Victor. Dolnímu pódiu budou vládnout kluci s mikrofonem a bassline, grime nebo UK bass. V rámci Drymanova narozeninového Young Guns večírku se majku chopí Fth Stylin, Dony Dee, Klapman Oner, Peman Selekta, Hellwana, Brejchus Pavián, Jama, Scratch, G-Manny a Akym. Beaty budou pouštět Dryman, Sir Free a Mr.Be v čele s hostem z Birminghamu ze značky Low End Records, který si říká Wayv D.

Double Trouble


Dvojitej zásah v podobě Double Trouble se přivalí v pátek. A to hned s narozeninovým výročím sedmi let konání. Horní tvrdší podium uvítá portugalského producenta pro label Empire jménem Vowel. Jemnější liquid / deep underground stage navštíví britský drumandbassový producent par excellance Phil Tangent. Phila doplní slovenský Simple Souls, Fallen Gemini, Runky, Blofeld, SHFT a Stanjah. Vowela zase Volume Plus, Houbass, Skáčko, Chombo, Cinic, Upfockers, Lintu, Li-bass, Vyti, El Gringo, Ozy a Ludkey a to není všechno, z Rakouska ještě přijede Ferrum.

Sonic Realm


BPM zmírníme až v sobotu, ale zas ne o moc. Na horní stage totiž proběhne psytrance akce Sonic Realm 3. Indický producent žijící v Německu Goa Jonas vydává na Tip Records a jeho sety rozhodně stojí za to. Doprovod mu budou dělat Ondrej Psyla, Ypsilon, Cosmic Pirate, Cejn, Mixcloatl a UV active dekorace budou v režii Ufo Bufo svítičů Elemental. Dolní Dark Room stage uvítá DJku a producentku Lauren Lo Sung, která pendluje mezi Liverpoolem a Manchesterem, a jejíž sety jsou hodně barevné a taneční. Support obstará Marvelous Bey, JHNS a Sam Gittis. Hezkou zábavu!


FB events:

https://www.facebook.com/events/180327440069048/

https://www.facebook.com/events/1262375483970136/

https://www.facebook.com/events/3444021715671125/

https://www.facebook.com/events/509778026333405/

https://www.facebook.com/events/795570804279152/

https://www.facebook.com/events/1030546917344428/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016