PARTYINFO

 

EXIT 2.0

Datum konání:
08.07.2021 - 11.07.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Tyga, Boris Brejcha, Honey Dijon, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Juliana Huxtable, Marko Nastic, Marky Ramone, VTSS b2b SPFDJ, After Affair b2b Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djokovic, Lag b2b Insolate, Layzie, Massimo, Monosaccharide, Reblok, Runy, Space Motion, Thundermother, Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Hot Since 82, Sabaton, Topic, Robin Schulz, Satori, Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel, Roman Flügel, Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena, Roni Size, LTJ Bukem, Charlotte de Witte
Live:
999999999, Onyvaa, Metronomy, Laibach, Asaf Avidan, Meduza, Sabaton, Amira Medunjanin, Buc Kesidi, Jonas Blue
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.ticketmaster.cz

 
 
Studie neprokázala nákazu Covid-19 během festivalu EXIT
40.000 fanoušků oslavilo 20. ročník festivalu EXIT

Dvacátý ročník čtyřdenního festivalu EXIT se zapsal do historie jako první velký festival v Evropě, který se konal v době poznamenané pandemií Covidu-19. Denně prošlo branami festivalu v srbském Novém Sadu více než 40 tisíc milovníků hudby z více než 70ti zemí. Dvojnásobný vítěz ankety Nejlepší velký evropský festival tak nastínil cestu, jakým způsobem směřovat k obnově velkých festivalových produkcí.

 

"Věděl jsem, že letošní ročník bude mít větší význam než kterýkoli předtím. Festivaly jsou pořádány za účelem vytváření a předávání hodnot, pro které stojí za to žít, a my jsme byli odhodláni dokázat, že velký festival jako EXIT lze uspořádat bezpečně i v této nelehké době. Proto jsme neúnavně pracovali na vytvoření modelu osvědčených postupů, jak to udělat," řekl ředitel festivalu Dušan Kovačević. Ten zároveň doufá, že díky úspěšnému uspořádání EXITu povzbudili další velké evropské festivaly v jejich snaze uspořádat další ročníky.


Velká část vystupujících umělců si na EXITu vychutnala návrat na koncertní pódia po více než rok a půl dlouhé pauze a nashromážděná energie z nich byla hmatatelná po celém festivalovém areálu. I přesto, že se v Evropě neodehrávala skoro žádná živá turné, line-up festivalu EXIT zahrnoval hvězdy jako David Guetta, Jonas Blue, Sabaton, Charlotte de Witte, Nina Kraviz, Paul Kalkbernner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Meduza, Paul Van Dyk, Artbat a mnoho dalších umělců, kteří z festivalu EXIT udělali jedinečný zážitek. David Guetta během svého setu oznámil, že EXIT je podle něj "v tuhle chvíli nejlepším místem na planetě".

EXIT


Kromě line-upu byla samozřejmě největší letošní výzvou přetrvávající nejistota ohledně onemocnění Covid-19 a regulacemi s ním spojenými. EXIT proto během celé doby příprav festivalu spolupracoval se srbskými úřady a zdravotnickými organizacemi na vytvoření protokolu, který je jak z epidemiologického hlediska přijatelný, tak realistický na dodržování pro fanoušky. Návštěvníkům byl umožněn vstup na akci buď s prokázáním dostatku protilátek (očkování nebo antigeny z předešlého onemocnění), nebo s negativním testem (buď před vstupem do země, nebo v testovací zóně zřízené festivalem). Tyto testy podle prvních dat prokázaly z celkového počtu 14 tisíc provedených testů méně než 10 pozitivních nálezů. Kovačević k tomu dodal, že: "festival je jen tak silný jako jeho fanoušci a v tomto ročníku nám ti naši potvrdili, že jsou jedni z nejlepších v Evropě i dalších částech světa. Nevadila jim nejistota ohledně možného přesunutí festivalu, regulace při cestování do Srbska, testování, ani dodržování všech nutných hygienických pravidel."

https://www.exitfest.org/

 
Program festivalu EXIT doplní Roni Size a Charlotte de Witte Srbská vláda potvrdila letní festivaly 8 tipů, proč navštívit největší festival na Balkáně EXIT nabízí očkování zahraničním návštěvníkům Dvacet nových jmen v programu festivalu EXIT Za jedenáct týdnů se uskuteční festival EXIT 20. ročník festivalu EXIT se bude konat podle plánu Festival Exit už ladí progam roku 2021

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016