PARTYINFO

 

COLOURS OF OSTRAVA & HOTSPOT 

Datum konání:
14.07.2021 - středa
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
Live:
Axel Thesleff (Fin), Ventolin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: 990,- Kč https://bit.ly/Jedu_na_Hotspot

Line-up:
18:00 vstup
19:00 - 20:00 Ventolin
20:30 - 22:00 Axel Thesleff
 
 
Axel Thesleff vystoupí na tajném místě Dolních Vítkovic

Vůbec poprvé přijede do České republiky finský elektronický hudebník a producent Axel Thesleff, autor hitu "Bad Karma"! Zahraje živě 14. července na unikátním, velmi nezvyklém a zatím pro tento účel nevyužitém místě industriálních Dolních Vítkovic v Ostravě na pozvání festivalu Colours of Ostrava v rámci třetího dílu série Hotspot. Videoteaser je ke zhlédnutí zde. Více informací a vstupenky k dostání zde.

 

Vycházející hvězda finské elektronické hudby Axel Thesleff oslovil svět hitem "Bad Karma", který si na YouTube poslechlo přes půl miliardy posluchačů. Jeho hudbu, která spojuje taneční elektroniku s rockem, post-rockem, metalem a je ovlivněna klasikou i východní tradicí, doplní po západu slunce světelná instalace zdůrazňující industriální prostředí. Diváky navíc rozehřeje český hudebník, producent a performer Ventolin, který roztančil návštěvníky Electronic stage na Colours of Ostrava 2019. Axel Thesleff i Ventolin zahrají živě – na klasické i elektronické hudební nástroje, i speciálně vyrobené elektronické syntezátory.




Koncert je určen pro limitovaný počet fanoušků na místě, vstup na akci se bude řídit aktuálními hygienickými opatřeními. Přesné místo, na kterém ještě žádná párty či koncert neproběhl, se dozví pouze držitelé vstupenek.




Vedle tohoto koncertu pořadatelský tým Colours of Ostrava přesunul na 15. - 17. července svoji tradiční akci, showcase festival Czech Music Crossroads, který letos v sálech Dolu Hlubina nabídne poctu Ástoru Piazzollovi v podání Radka Baboráka a souboru Orquestrina, koncert Bratrů Orffů, zkrácená půlhodinová vystoupení pečlivě vybraných domácích a zahraničních kapel (např. Beata Hlavenková nebo Clarinet Factory) i debaty nad aktuálními hudebními a kulturními tématy.




Série Hotspot, která spojuje výjimečná vystoupení s výjimečnými místy České republiky, již v letošním roce uvedla koncerty DJ Floexe doprovázeného robotickým bubeníkem Josefem na tribuně Strahovského stadionu v Praze a elektronické dvojice Bratři na skalním hradě Sloup v Čechách.

Sérii Hotspot iniciovala agentura SMART Production ve spolupráci s festivalem Colours of Ostrava.

Vstupenky

Více informací:

www.colours.cz
www.hotspotevent.cz
http://bit.ly/HOTSPOT_Youtube
www.facebook.com/hotspoteventcz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016