PARTYINFO

 

ARTORZO 2024 - FESTIVAL VNITŘNÍCH SVĚTŮ

Datum konání:
15.06.2024 - sobota
Místo konání:
Petrovice - Hrad Krakovec
Live:
Main stage: Wordcolour (UK), Jakub König & Hvězdy, Antonie, Luciana, Gingko Lanugo
JAN HUStage: Monsieur and Madame Benoit (FR), Gingko Lanugo, Josef Sedloň (Radio 1), Airto
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 13:00, vstup: předprodej GoOut.cz

 
 
Třetí ročník festivalu Artorzo se uskuteční v červnu

S radostí vás zveme na 3. ročník multižánrového festivalu a přehlídky současného umění v okouzlujícím prostředí zříceniny hradu Krakovec, ležícího na západním okraji chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko...

 

Zapomeňte na všechny své všední role, vezměte děti a nechte se druhý červnový víkend unášet na vlnách hudby, imaginací umělecké tvorby, atmosférou pozdně gotického hradu a jeho nádherným okolím. Program na několika scénách nabídne jak hudební vystoupení a vizuální projekce, tak divadlo pro děti i dospělé, art gallery, výstavy, workshopy, panel diskuse a další.

Wordcolour


Line up:

Dramaturgie festivalu osciluje mezi žánry jako jsou IDM, contemporary music, elektronická a taneční hudba, indies, trip-hop a fusion jazz. Mezi headlinery na hlavním pódiu se představí britský zvukový mág Wordcolour (UK), patřící mezi současné talenty britské scény IDM. Svým prémierovým vystoupením v ČR vás vtáhne do svého imaginárního vnitřního hudebního světa, zahalí zvukem šustícího listí, kroků, gongových syntezátorů, originálním zvukem perkusí a podivně lámaných beatů. Z domácí scény se představí Jakub König & Hvězdy s eponymním albem (Animal Music), které se v roce 2023 objevilo na tuzemské scéně jako zjevení, trio talentované zpěvačky a kytaristky Antonie (slastná fúze dark elektra, punku, indie a trip-hopu) a indie soul dream pop skupina Luciana se zpěvačkou - herečkou Lucianou Tomášovou, ztvárňující postavu Mel z kontroverzního seriálu ČT - Adikts.




Hudební program na druhé scéně s názvem JAN HUStage zahustí DJs a live electronic music acts: Monsieur and Madame Benoit (FR), Gingko Lanugo, Josef Sedloň & violinistka Helen Rockhousle, Airto a další.

Doprovodný program: Divadlo ADHD - hra Sedlák a Plivník (pro děti i dospělé)

Výstavy - art galerie - sculptures (plastiky) - fotografie

FB event

www.artorzo.cz


foto: Jemima Yong

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016