RECENZE

 

Recenze nových desek od Sunsine People

MAGIK JOHNSON – ROLLER GIRL RMX part 1 (MAZI & MAGIK JOHNSON RMX) (NRK)

Nový singl na anglickém vydavatelství představuje staronovou písničku  Roller Girl v nových remixech. Na straně a naleznete remix od samotného producenta originál mixu. Magik svůj remix na originál pojal více tanečněji s výraznější dynamikou. O druhý remix se postaral Mazi Aka Audio Soul Project, který skladbu přetvořil do electro housu. Nrk jen dokazuje že má stále co nabídnout a my se můžeme jen těšit na Roller Girl RMX part 2, které obsahují remixy od Inland Knights a Trevora Loveyse. Výtečný singl na víkendový mejdan.

CARL CRAIG – CLASSICS VOL. 2 (CCR)

Tak a teď něco pro příznivce Carla Craiga. Tento skvělý dj a producent opět vydal své dnes již legendarní remixy hned na dvou deskách. Part 2 obsahuje remixy pro Telex – Moscow Disco, Dave Angel – Tokyo Stealth Fighter, Yello – La Habanara, The Orb – Oxbows Lake , Alexander Robotnick – Problemz De Amour, Incogdo – Simply Just A Ventage, Kenny Larkin – Catatonic (Third Stae) a S-Express – Theme From S-Express. Skvělá deska plných hitů, která se určitě v archívu moc nezapráší. Viva La Detroit.

OFFICE GOSSIP – STREET TALK EP (WINDING ROAD RECORDS)

Winding Road Records spadá pod partičku Schmoov, která pochází z Nothinghamu v anglii. Na této značce již vyšlo pár skvělých singlů v rytmech krásně melodického deep housu, vždy plný živých vokálů a instrumentů. Na Street Talk EP pracoval producent Nathan Boddy pod pseudonymem Office Gossip. Deska obsahuje čtyři skvělé deep house skladby plné energie. Příjemná deska na zpříjemnění zimných a studených večerů. Velice pěkný počin.

SOLARIS HEIGHTS – RIVERS (PATRICK TURNER REMIX) (MOVIM)

Americký label Movim představuje nový singl tentokrát s hostujícími Solaris Heights. Skladba Rivers je příjemný deep house  s krásně zasněným ženským vokálem. Na druhé straně naleznete remix od samotného majitele labelu Patricka Turnera. Remix je více našlapnutý a více groovy s gradující basovou linkou. Tento singl zcela jistě naleznete v kufrech všech deep house DJs , ale nejen tam :o) SUNSHINE PEOPLE TIP!!!

ARMY OF ONE – SPACE CASE EP (EXUN)

Army of One je zbrusu nový talent a Space Case EP jeho první počin na německém  labelu Dje Linuse. Vydal sice již 3 desky na americkém labelu Stupendous nebo na Blunted Funk, ale tenhle track má bezpochyby největší ohlasy.  Strana A je protkáná acidovo - perkusivní linkou, ale není to jen další 303 track, acidová linka spolu s perkusemi dohromady gradují a zní velice moderně a techy. Strana B je úplně jiná, velice příjemná silná basová linka, melodická, monotoní. Track má elektronický zvuk v jednom breaku exploduje. Tohle je deska na PRIME TIME. Obě strany už hrajou Mr. C, Dave Mothersole, Nathan Coles, Chris Duckenfield.
 
MORGAN PAGE – COUNTRY LINE (LOWDOWN)

Morgan Page je známý především svou bohatou minulostí spojenou s labely Nordic Trax, Court Square, Saw a Late Night Essentials vydává track Country Line jako jeho funky deep house debut pro Lowdown recordings. Hlavní motiv je postaven na filtrovaném country loopu a atmosféru dotváří harmonicky-rytmické bublavé synťáky.  O remix se postaral Land Shark master aka Lance Desardi.  Narozdíl od originálu, který příjemně houpe, tento remix  pojal Desardi ve svém stylu. Rovný našláplý beat, silná basová linka, melodický příběh ala Da Master - Land Shark.  Hrají: Deric Carter, LCG, Dizzy a další ..

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016