SOUTĚŽE

 

Velká soutěž o 3 balíčky Havana Club a vstupenky na Wake Jam 2012

To, že Havana Mojito patří neodmyslitelně k létu, věděl už Ernest Hemingway, když pro svět objevil svůj oblíbený koktejl z kubánského rumu!

 

Někdo na Havanu? Tak na Wake Jam!

To, že Havana Mojito patří neodmyslitelně k létu, věděl už Ernest Hemingway, když pro svět objevil svůj oblíbený koktejl z kubánského rumu!

Tým Havana Club vyráží v létě na vybrané hudební festivaly a akce. Nečekejte ale standardní promotéry a hostesky. Tým je vybraný z fanoušků rumu Havana Club, z lidí, kteří mají každý svůj vlastní talent, takový český tým X-menů. Jeho součástí bude třeba i Jan Webber - mistr světa v Hacky sacku.

Celé léto budou fanoušci také moci soutěžit o láhve tříleté Havany (Havana Club Aňejo 3 Aňos), stylové kelímky na Havana Mojito a vstupenky na námi podporované festivaly. První z podporovaných akcí bude pražský Wake Jam, který proběhne v neděli 17. června ve Žlutých lázních v Praze. Pokud chcete vyhrát na tuhle akci vstupenky (a k nim láhev pravého kubánského rumu Havana Club a 6 kelímků na Havana Mojito), stačí odpovědět na otázku v soutěži a mít trochu štěstí. Ernest a Štěstěna nechť stojí při vás!

Více informací na www.havana-club.com/cz

Soutěž končí 13.6.2012 a je pouze pro starší 18ti let. Výherci budou po skončení soutěže kontaktováni. Vstupenky budou řešeny formou guestlistu (na jméno výherce) a produkty bude nutné osobně vyzvednout v Praze.

Soutěž skončila 13.06.2012.
 
Jaký koktejl si z Havany nenamícháte?
  • a) Mojito
  • b) Cosmopolitan
  • c) Cuba Libre
 
Výherci:
  • Vladimír Donaczi
  • Martin Šajnoha
  • Milan Novák
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016