SOUTĚŽE

 

Mega soutěž s Fitalicem, Xavier.cz, Hot Crew a Tribal Vision!

Již příští sobotu 23.6. se v Roxy představí holandský DJ a producent Fitalic se svým live vystoupením na klubové noci House Elements. Těšte se na rozjetou párty a kvalitní muziku! Navíc pro vás máme při této příležitosti soutěž o mnoho cen, tak neváhejte a pusťte se do toho...

 

HOUSE ELEMENTS @ ROXY PRAGUE, 23.6. 2012 - 22:00

Special guest: FITALIC live! (Tribal Vision, NL), DJs: Biodan (Roxy Prague / Solstice / BioBull), Slater (Tribal Vision), Tazz (Progressive Session)

Xavier

Soutěžíme o voucher Relax do luxusního pánského kadeřnictví Hot Crew, kde se o vás budou starat sexy oblečené stylistky. Dále můžete vyhrát 3 trička dle vlastního výběru v e-shopu www.xavier.cz, kde si můžete nechat vyrobit triko z mnoha motivů. A jelikož se jedná o párty House Elements s Fitalicem, tak soutěžíme ještě o 3x CD album Fitalic - Atomic Amosphere, 3x CD album Fitalic - Shanghai Road, 3x vinyl Fitalic - Atomic Atmosphere EP (incl. remix by Thomas Penton), 1x mikina Fitalicova dvorního vydavatelství Tribal Vision a samozřejmě o volné vstupy na párty s Fitalicem.

Hot Crew

Rozpis cen:

1. cena - Voucher Relax do luxusního pánského kadeřnictví Hot Crew + 1x triko dle vlastního výběru z e-shopu Xavier.cz + CD album Fitalic - Atomic Atmosphere + CD album Fitalic - Shanghai Road + 1x vinyl Fitalic - Atomic Atmosphere EP (incl. remix by Thomas Penton) + 2x volný vstup na párty s Fitalicem.

2. cena - 1x Tribal Vision mikina + 1x triko dle vlastního výběru z e-shopu Xavier.cz + CD album Fitalic - Atomic Atmosphere + CD album Fitalic - Shanghai Road + 1x vinyl Fitalic - Atomic Atmosphere EP (incl. remix by Thomas Penton) + 2x volný vstup na párty s Fitalicem.

3. cena - 1x triko dle vlastního výběru z e-shopu Xavier.cz + CD album Fitalic - Atomic Atmosphere + CD album Fitalic - Shanghai Road + 1x vinyl Fitalic - Atomic Atmosphere EP (incl. remix by Thomas Penton) + 2x volný vstup na párty s Fitalicem.

Další informace o párty naleznete na Facebooku.

Tribal Vision

POZOR: Soutěž končí 21.6. 2012 ve 23:59. Ceny se budou předávat výhercům jen po předložení občanského průkazu a pouze na párty House Elements @ Roxy. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 23.6. 2012 v klubu Roxy, ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný, stejně jako nárokování jakékoliv kompenzace.

Soutěž skončila 21.06.2012.
 
Na kterém labelu vyšlo poslední album projektu Fitalic s názvem "The
Journey?"
  • a) Bedrock
  • b) Vapour
  • c) Tribal Vision
 
Výherci:
  • Jaroslav Kojecký
  • Kristýna Konečná
  • H.o.n.z.a
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016