SOUTĚŽE

 

Soutěž s Growshop.cz o zboží a volné vstupy na OAF

Pražský obchod se semínky a potřebami pro pěstitele pro vás připravil velkou letní soutěž o semínka z unikátní edice Fair Seeds a kvalitní holandské hnojivo od Advanced Hydroponics of Holland v celkové hodnotě 5.000,- Kč. Navíc, pokud se chystáte na Open Air Festival do Panenského Týnce, máte možnost vyhrát celkem 3 volné vstupy!

 

Growshop.cz nabízí širokou škálu semínek z edice Fair Seeds, jejichž genetika pochází ze Španělska. V katalogu naleznete různé příchutě, semínka pro indoor nebo outdoor pěstování. Rostliny z kolekce Fair Seeds mají různé využítí. Pro dosažení co nejlepších výsledků při pěstování rostlin jsou tu hnojiva od firmy Advanced Hydroponics of Holland. Growshop.cz nabízí dvě řady hnojiv a to Dutch Formula a Advanced Natural Power. Dutch Formula jsou třísložková minerální hnojiva vysoké kvality, určená pro všechny typy substrátů. Řada Advanced Natural Power nabízí širokou paletu růstových a květových stimulátorů, které se používají jako prevence před nemocemi a k léčení následků po různých škůdcích.

Growshop.cz
Více informací a malou nápovědu naleznete na www.growshop.cz . Navíc se s tímto oblíbených obchůdkem setkáte na Open Air Festivalu, který proběhne ve dnech 9. až 11. srpna na letišti v Panenském Týnci. Growshop.cz se stal hlavním partnerem Sever sound stage, na které vystoupí v rámci Summer of Love známí DJs v čele s Chrisem Sadlerem, Funem, Kaisersozem, Skipworkerem a mnoha dalšími. Více informací najdete adrese www.openairfestival.cz nebo sledujte Techno.cz v týdnu před festivalem.

OAF
Soutěžíme o:

1. Semínka z kolekce Fair Seeds a hnojiva od firmy Advanced Hydroponics of Holland v hodnotě 5.000,- Kč dle vlastního výběru
2. 2x volný vstup na Open Air Festival (9.-11.8.2012)
3. 1x volný vstup na Open Air Festival (9.-11.8.2012)

Soutěž končí ve středu 8.8. 2012. Za kontakt výherců je zodpovědný Growshop.cz.

Soutěž skončila 07.08.2012.
 
Jaká jsou semínka z kolekce Fair Seeds?
  • licitovaná
  • feminizovaná
  • feministická
Z jakých složek se skládá Dutch Formula Advanced Hydroponics?
  • Go, Boom, Macro
  • Flow, Bloom, Micro
  • Grow, Bloom, Micro
 
Výherci:
  • martin svozil
  • Milena Buřinská
  • Pavel Novotný
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016