SOUTĚŽE

 

Velká soutěž s Cinda Open Air o hodinky Storm Camden a volné vstupy!

Vyrazte si na Cinda Open Air zadarmo a navíc s parádními hodinkami Camden od renomované značky Storm, která je jedním z hlavních partnerů festivalu!

 

Festival Cinda Open Air má pro vás po excelentním startu prázdninového léta další vydání, které uzavře 1. září letošní festivalovou sezónu. Pro vaše větší pohodlí nabídne festival tentokrát tři scény v žánrech Techno, House a Tech house. O pravý hudební zážitek se postará řada matadorů taneční scény, jako například GabeeN (HUN), Joris Wijsman (NL), Slavoc (SK), Miss Rodez (SK), Agent, Bidlo, Loutka, Michael C a dalších třicet Djs. COA pro vás připravila spolu s designovou značkou hodinek a šperků Storm v pořadí již třetí soutěž o hodinky pro prvního výherce. Druhý výherce získá slevový voucher na 50% slevu na výrobky firmy Storm a k tomu všemu budou rozděleny 4 volné vstupy na festival.

Kompletní informace o festivalu naleznete na www.cindaopenair.cz

Kompletní informace o výrobcích firmy Storm naleznete na stormwatches.cz

 

Hrajeme o:


1. cena - Hodinky Storm Camden + 2x vstupenka na COA

2. cena - Voucher na 50% slevu na zboží Storm + 1x vstupenka na COA

3. cena - 1x vstupenka na Cinda Open Air

Soutěž končí 26. 8. 2012 a výherce bude následně kontaktován promotérem. Předání výher proběhne výhradně na festivalu Cinda Open Air a není je možné zaslat poštou ani jinde vyzvednout.

Soutěž skončila 26.08.2012.
 
Kolik vlastních butiků STORM London dnes najdete v ČR?
  • 20
  • 60
  • 12
 
Výherci:
  • Michaela
  • Marek Strohmaier
  • Tereza Cajthamlová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016