SOUTĚŽE

 

Soutěž o 3x vinyl ECA - Hustokop/Understand a 3x2 vstupy na Meeting Point ve 2.patře

Již tuto sobotu, 27. října, vás čeká další Meeting Point, což je Maniova úspěšná noc v klubovně 2.patro, populárním to pražském prostoru v Dlouhé ulici 37. Tentokrát bude hostem další legenda domácí taneční scény, DJ Pavel Bidlo a vy si nyní můžete zasoutěžit jak o volné vstupy, tak o 3 vinyly projektu ECA - Hustokop/Understand. Hodně štěstí!

 

Oba začali hrát již v 90. letech, kdy byla domácí taneční scéna na úplném začátku, a oba během své kariéry vystupovali na mnoha parties a festivalech. Pavel Bidlo dosáhl se svojí vlastní produkcí řady úspěchů po celém světě, jeho tracky Wildlife a Hope vyšly například na světoznámém americkém labelu Yoshitoshi,  a zaznamenaly velkou podporu slavných DJských jmen jako Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Deep Dish a mnoha dalších. V 90. letech byl jedním z prvních DJs slavného klubu Radost, později pak i Roxy a dalších, díky čemuž je dnes jeho jméno již legendou. Řadu let strávil v USA, odkud se minulý rok vrátil zpátky a nutno říct, že jeho DJské umění neztratilo během let nic ze své atraktivity a patří stále k tomu nejlepšímu, co lze na domácí scéně slyšet.

Manio je v současné době rezidentem 2.patra, kde jej můžete slyšet nejčastěji. Se svým projektem ECA vydal v letech 2001-3 několik singlů jako např. There Is A Message nebo Hustokop/Understand, které slavily taktéž velmi slušné úspěchy doma i ve světě. Je také aktivním promotérem, má na svém kontě řadu úspěšných akcí jako např. Havana Club Tour de Bar nebo Reflex Cannabis Cup.

Celá noc má podtitul "Fantastic new sound," jelikož ve 2.patře mají nový zvuk - a hraje opravdu fantasticky. Díky značným zkušenostem obou protagonistů není pochyb o tom, že to bude opět stát za to. Nejúdernější rytmy, nejzvučnější melodie, nejlepší lidi - to vše a mnohem víc vás čeká již tuto sobotu 27. října od 21:30 večer. Buďte tam! Nejdříve dorazivší návštěvníky čeká odměna v podobě dárků od hlavního partnera - značky Smoking! Hlavními partnery Meeting Pointu jsou SMOKING a Original Growshop. Děkujeme!

Meeting Point
Meeting Point: Fantastic new sound edition
Pavel Bidlo & Manio
sobota 27.10. 2012, start: 21.30
Vstup: 90,- Kč
Klubovna 2.patro, Dlouhá 37, Praha 1
Facebook: Klubovna 2.patro

email: info@deliteagency.com

Facebook

Pavel Bidlo - Dance Proti sedi vol.3 - mix set

Manio - For My Girls #3 - mix set

Soutěží se o 3x vinyl ECA - Hustokop/Understand a 3x2 volné vstupy na sobotní Meeting Point ve 2.patře, kde si budete moct výhru vyzvednout. Výherci obdrží také bonus dárky od značky Smoking!

Soutěž končí 26. října. Za kontakt výherce je zodpovědný promotér akce.
Soutěž skončila 26.10.2012.
 
Ke které skladbě Maniova projektu ECA byl natočen videoklip?
  • a) Hustokop
  • b) There Is A Message
  • c) Understand
 
Výherci:
  • H.o.n.z.a
  • Libor Zachar
  • Martina Varšavíková
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016