SOUTĚŽE

 

Soutěž o 4x volný vstup, 4x tričko a 4x vějíř na akci Face of Ibiza!

V sobotu 15. prosince 2012 bude klub Duplex hostit jednu z nejreprezentativnějších parties současnosti španělského ostrova Ibiza – The Face of Ibiza. Tato značka se zrodila před 4 lety z rukou Baby Marcela a DJe Olivera a v současné době je to pravidelná čtvrteční noc v největším klubu na světě - Privilege na Ibize. V letošním roce The Face of Ibiza namíchala neotřele bláznivý koktejl, ve kterém najdete část z Mickey Mouse, část z japonského umění Kusama, obrovskou příměs radosti a hříchu. Nyní si můžete zasoutěžit o 4 volné vstupy, 4 slušivá trička a 4 vějíře k tomu... Hodně štěstí!

 

THE FACE OF IBIZA v nově zrekonstruovaném pražském klubu Duplex!

BABY MARCELO byl 15 let tváří parties La Vaca Asesina a La Troya Asesina, které patří mezi nejslavnější shows na světě, a je velmi známou ikonou ostrova Ibiza napříč pěti kontinenty. Nyní The Face of Ibiza změnila svůj koncept a stala se novou, neotřelou show, která osloví úplně každého. Vystoupení Baby Marcela je vždy nejvíce očekávaným okamžikem noci, které sklízí obrovský potlesk publika, hra mezi ním a publikem vytváří provokativní a vtipné spojení.

The Face
Jméno DJe Olivera znamená vždy zábavu, štěstí, a to zaručeně vždy a všude, kde se objeví jeho kufr s CD. Je zároveň jedním z mála španělských DJů, považovaných za světově proslulé - každým rokem cestuje po světě a vystupuje v nejlepších klubech. DJ OLIVER se stal jedním z nejvýznamnějších tech house DJů světové scény. Díky svým albům se stal nejen DJem, ale i plodným producentem, jehož tvorba se zařadila mezi celosvětové hity. DJ Oliver zároveň vytvořil formaci s Rogerem Sanchezem s názvem "Transatlatins" na newyorském labelu Stealth. DJe Olivera doplní resident Duplexu – DJ Macio, který má za sebou hraní s hvězdami typu Eric Prydz, Sebastien Leger, Michael Gray, Gregor Tresher, Funkagenda a s dalšími. A konečně Raffael de La Rue, který svým mladickým talentem neustále překvapuje své publikum.



Přijďte vyzkoušet nový Duplex v kombinaci s The Face of Ibiza a zkuste přitom své štěstí v následující soutěži!

http://www.facebook.com/events/373230002763948/?fref=ts
www.duplex.cz
www.thefaceofibiza.com
www.babymarcelo.com
www.djoliver.com

Předprodej od 1.11. 2012 do 30.11. 2012: 190,- Kč
Předprodej od 1.12. 2012 do 14.12. 2012: 290,- Kč
15.12. 2012: 390,- Kč
VIP: 990,- Kč

www.ticketpro.cz
www.ticketstream.cz
www.ticketportal.cz

Soutěž skončila 09.12.2012.
 
Face of Ibiza má v klubu Privilege své pravidelné místo. Před kolika lety
párty vznikla?
  • a) 2
  • b) 3
  • c) 4
 
Výherci:
  • Michael Barták
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016