FOTOREPORTY

 
ikona close

ULTIMA (david)

Datum: 11.10.2008 , Místo konání: Praha - Roxy
DJs: Joris Voorn (myspace.com/jorisvoorn), Agent (kne´deep), Elektrabel (axis rec., elektrabel.info), Pavel Krejdl (techno.cz) & Steen (technovinyl) 2nd stage - Marwin Shamma (marwinshamma.com) & Deff (myspace.com/detongadjdeff)
O párty: start 22:00 vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk, Vycházející hvězda současné techno scény z Holandska, která nedá dopustit na kvalitní techno zvuk. Ohlasy od Carla Coxe, vytvoření kompilace pro Fuse Club po Daveu Clarkovi, DJi Hellovi a Technasii a dalších dává jistě tušit, odkud techno vane.
 
 
 
Popis: Sobotní večer v Roxy patřil party Ultima. Dorazil jsem ještě před půlnocí tak abych ještě stihl Pavla Krejdla, jeho set se mi velice zamlouval. Večer se rozjížděl a tempo určoval Elektrabel live. Který předskakoval hlavní hvězdě večera holandské star dj Jorisu Voornovy. Jeho set byl výborný, hravý ale většinu sem si jen poslechl. To dj Agent který hrál po něm to rozjel úplně jinak, rychle a tvrdě. O závěr se příjemně postaral dj Steen se kterým se neohlášeně objevil za mixem i jeho parťák The Keeper. Sečteno podtrženo, jeden z nejlepších techno mejdanů poslední doby.
Více info o této party
ikona fotoreporty
ikona reporty
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016