FOTOREPORTY

 
ikona close

REHAB PRESENTS SEBASTIEN LEGER (FR) (david)

Datum: 22.05.2009 , Místo konání: Praha - Mecca
DJs: Sebastien Leger (fr), Nesquik (djnesquik.com), Charlie (charlieclubbers.net, sk), Wolscha (myspace.com/marktongue), Ravic (overthere.cz), Macio (djmacio.com) 2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
O párty: start 21:00, vstup 290 czk, na místě do 23:00 350 czk, poté 390 czk, vip 890 czk, předprodej na www.ticketpro.cz, limited guestlist - platnost do 24:00,platnost do 24:00, Official after party @ Studio 54,Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special "frenchy" Rehab decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD!
 
 
 
Popis: V pátek jsem se opět vyrazil léčit z tak zvaných hudebně přenosných nemocí na párty dr.Nesquika Rehab do pražské Meccy. A že to nebyl mejdan obyčejný potvrzuje i jméno hlavní hvězdy večera, kterým nebyl nikdo menší než Sébastien Léger. Moje rehabilitace se podařila a večer jsem si užil i díky dlouhému seznamu jmen na lineupu této párty na jedničku. Snad jen zástup pacientů jsem čekal trošku delší ale i tak chválím super atmosféru a sestřičky :-). Koukněte na fotky...
Více info o této party
ikona fotoreporty
ikona reporty
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016