SOUTĚŽE

 

Soutěž o Wellness víkend v Piešťanech s Padreho narozeninovou party s Michaelem Woodsem!

Ve spolupráci s ostravským klubem Fabric jsme pro vás připravili další soutěž o Wellness víkend v Piešťanech. Soutěž je k příležitosti narozeninové party majitele klubu Jirky Grednera, známého pod přezdívkou Padre. Party vypukne v pátek 8.7. a jako headlinera si pozval britského Michaela Woodse. Přejeme hodně štestí!

 

Začátek července každoročně ovládne Fabric oslava narozenin Jirky Grednera aka Padreho. Noc, která byla, je a bude o skvělé muzice, o super návštěvě a masivní atmosféře! V minulosti jste zde mohli slyšet amerického DJe Eca, britského Johna Gibbonse, kanadského Preache, z domácích DJs Martina Grednera, Peeta, Bo-Dana, Tazze a mnoho dalších.

Tentokráte se opět slaví s mezinárodní hvězdou, kterou je britský DJ a producent MICHAEL WOODS! Autor několika aktuálních hitů jako Dynamik, Fruitcake, First Aid, No Access, Nitro atd... které vlastní většina djů ve svých pomyslných kufřících. Ovšem i zbytek line-upu je v mezinárodních barvách, vynikající kyperský "čech" Bon Finix a taktéž již zdomácnělý zimbabwský Tripmain. Za naši scénu zahrají Nesquik a Robiq. A věřte nebo ne, oslava narozenin bude dokonce trojnásobná! Kromě Jirky Grednera oslaví své narozeniny i Bon Finix a Tripmain! Takže dárků se v průběhu večera rozdá opravdová kupa. Go-Go dancers, ovocné bary, hudební dárky u vstupu, otevřený venkovní party stan - účast na těchto narozeninách je téměř povinností. Takže v pátek 8.7. naviděnou ve Fabricu!

Vstupné je 150 Kč v předprodeji (Subform bývalý Titty Twister, Nádražní, Ostrava), na místě pak 200 Kč a holky do 22:00 mají vstup zdarma.

Soutěžte s narozeninami o "Wellness víkend v Piešťanoch" v Hotelu Máj *** Spa & Wellness!

- ubytovaní na 2 noci pro jednu osobu
- bohatá snídaně formou švédských stolů
- 2x večeře
- klasická masáž 20 min.
- vířivka
- parafínový nebo rašelinový zábal
- volný vstup do bazénu 32°C
- připojení wi-fi na internet

Více info o pobytu nalznete na: www.hotelmajpiestany.cz

POZOR: Poukaz na pobyt bude předán výhradně na párty v klubu Fabric 8.7.2011. Zaslání poštou nebo jiným způsobem není možné!

Soutěž končí 7.7.2011 v 11:00 a výherce bude následně kontaktován promotérem.

Soutěž skončila 07.07.2011.
 
Který zahraniční DJ byl headlinerem loňských oslav Jirky Grednera aka
Padreho?
  • a) Preach
  • b) Eco
  • c) John Gibbons
 
Výherci:
  • Barbora Klejchová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016