SOUTĚŽE

 

Vyhrajte jeden ze čtyř stylových balíčků Havana Club od Havana Club Mojito Tour!

Představujete si, jak ležíte pod slunečníkem na karibské pláži a popíjíte osvěžující koktejl? Přijďte si tuto letní atmosféru vyzkoušet 21.7.2011 do Žlutých lázní na kubánskou party s Havana Club! Soutěžte s námi při této příležitosti o 4 balíčky Havana Club.

 

Naučte se Havana Mojito od mistrů šejkru

Prázdniny, léto, koupání, surfování, poflakování u plážového baru, protancovaná noc v klubu, Havana Mojito. Co bylo loni, ať vezme čert, každé léto je jiné. Jen rum Havana Club je už desetiletí stejně skvělý. Poznejte letos jeho „high level“, tříletou pecku Havana Club Aňejo 3 Aňos.

Do dvanácti českých a moravských měst přiveze americký stylový bourák buick atmosféru vyhlášených kubánských barů. Praví kubánští tanečníci, fantastičtí barmani, jejichž zručnost bere dech a výborná zábava podkreslená lahodným drinkem jsou ingredience, které by neměly nechat doma žádného milovníka teplých víkendových nocí.



Potkejte se s krásnými tanečnicemi a sexy barmanem ve čtvrtek 21. 7. 2011 od 20:00 ve Žlutých lázních!

Havana Mojito poteče proudem, mnoho z vás se ho navíc naučí i připravovat od špičkových barmanů, například finalisty Havana Club Grand Prix Carlose Gonzalese. Prozradí vám recept na Havana Mojito, povede vaše ruce a možná vám ten večer obrátí život úplně na ruby. Byla by škoda, nechat tenhle drink vyvětrat, podívejte se na www.havana-mojito.cz.

Soutěžte s námi o 4 balíčky Havana Club!

4 z vás co odpoví správně na soutěžní otázku dostanou krásný balíček Havana Club s originálními Mojito kelímky a ve stylové síťovce.

Soutěž končí 20.7.2011 a výherce bude kontaktován promotérem. Soutěž je pouze pro starší 18ti let!

Recept na pravé Mojito a nápovědu k otázce naleznete zde: www.havana-mojito.cz

Soutěž skončila 20.07.2011.
 
Jaký rum se podle originální receptury na www.havana-mojito.cz přidává do
Mojita?
  • a) Havana Club Añejo Blanco
  • b) Havana Club Añejo 3 Años
  • c) Havana Club Añejo Especial
 
Výherci:
  • Jiří Ulrich
  • Petra Rosensteinová
  • Michal
  • Zuzana Hlavatá
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016