SOUTĚŽE

 

Soutěž o vstupy a další ceny na 3G – Top Class Night ve Fabricu!

Rodinné stříbro Fabricu, legendární klubová noc 3G opět po roce přichází s bombastickým line-upem, který v ostatních klubech těžko uvidíte a uslyšíte. Na pátek 16.9. naše pozvání přijalo téměř kompletní zastoupení světoznámého labelu a bookingu Euphonic, který se pyšní dvojitým zastoupením v prestižní anketě DJ MAG TOP 100 za rok 2010 - Kyau&Albert 40. místo a Ronski Speed skončil na 67. místě. Na EUPHONIC Main Stagei uvidíte tedy tyto zástupce německého labelu: skvělé djské a producentské duo KYAU & ALBERT, bezpochyby vynikající RONSKI SPEED, výborné duo STONEFACE & TERMINAL, dále mistr remixů a producent DENNIS SHEPERD a v České republice debutující duo SCHUMANN & KLOSS. Českou klubovou scénu budou zastupovat stále populárnějsí MICHAL POLIAK a rezident klubu a progresivní mág MARTIN GREDNER.

 

Výhra: Taška s dvěma vstupenkami na 3G - Top Class Night, tričkem Kyau&Albert, promotion CD Kyau&Albert a CD Euphonic at Ministry of Sound London (namixováno K&A, Ronski, S&T).

POZOR: Výhra bude předána výhradně na party, které se týká. Zaslání poštou nebo jiným způsobem není možné! Převod ceny na jinou osobu také není možný a pokud cena nebude vyzvednuta v den dané party, na jejím místě konání, propadá.

Soutěž končí 15. září. Za kontakt výherce je zodpovědný promotér akce.

Soutěž skončila 15.09.2011.
 
Kdo z hvězd stáje Euphonic, jejíž větší část vystoupí na noci 3G, tuto
stáj/label/seskupení založil?
  • a) Kyau & Albert
  • b) Ronski Speed
  • c) Stoneface & Terminal
 
Výherci:
  • Žaneta Szturc
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016