SOUTĚŽE

 

Vyhrajte láhve šampaňského Clicquot, Sky vodky a VIP vstupy na party Get Down & Be Sexy

První prosincový pátek 2.12. odstartuje v pražské Mecce velkolepá oslava narozenin předního domácího DJe a také úspěšného producenta Tommyho Rogerse, která bude zároveň premiérovým dílem jeho vlastní rezidentní noci Get Down & Be Sexy. Soutěžte při této příležitosti o láhve šampaňského Clicquot a Sky vodky a VIP vstupy na tuto párty!

 

Kromě oslavence tento den rozduní pražskou Meccu jeho kolegové a kamarádi z branže - Enrico, Ronny, Peet, Yan Dark, Raffael de la Rue, P-jay a na druhé stagi vás bude all night long bavit DJ Subgate.

V souvislosti s touto party pro vás máme velkou soutěž o prvotřídní francouzské šampaňské Clicquot, premiovou vodku Sky a 10 VIP vstupů na tuto party, tudíž si narozeninovou oslavu Tommyho Rogerse užijete na jedničku a se vším všudy!

Soutěžíme o:
1. cena - 1x láhev šampaňského Clicquot v ceně 2290,- + 4x VIP vstup na party Get Down & Be Sexy - Tommy Rogers B-day
2. cena - 1x láhev premiové vodky Sky v hodnotě 2190,- + 4x VIP vstup na party Get Down & Be Sexy - Tommy Rogers B-day
3. cena - 2x VIP vstup na party Get Down & Be Sexy - Tommy Rogers B-day


Napovíme vám, že správnou odpověď naleznete na facebook stránce eventu http://www.facebook.com/event.php?eid=194935253919643 a domovských stránkách Tommyho Rogerse www.djtommyrogers.com

POZOR: Soutěž končí 30.11.2011 ve 23:59. Ceny se budou předávat výhercům pouze na party Get Down & Be Sexy v pražské Mecce. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 2.12.2011 v klubu Mecca ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný a nárokování jakékoliv kompenzace není možné.

Soutěž skončila 30.11.2011.
 
Jaký úspěšný track vydal Tommy Rogers v kooperaci s předním světovým
klubovým zpěvákem Peytonem a americkým Chrisem Coxem?
  • a) Moving
  • b) Kiss you
  • c) Changin
 
Výherci:
  • David Dvořák
  • petra juřenová
  • Dita Jeníčková
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016