SOUTĚŽE

 

Vyhrajte VIP All Inclusive vstupy na Silvestr v SaSaZu!

PŘIVÍTEJTE ROK 2012 V NEJLEPŠÍM KLUBU V PRAZE! Sasazu vás zve na silvestrovskou hudební jízdu časem s nejlepšími evropskými DJS! Soutěžte při této příležitosti VIP All Inclusive vstupy na tuto párty a poukázky do kadeřnického salonu Petry Měchurové!

 

Sasazu vás zve na silvestrovskou hudební jízdu časem s nejlepšími evropskými DJS!

Nastupte do našeho stroje času a vydejte se s námi na hudební jízdu, která vás protáhne nejzásadnějšími hudebními momenty uplynulého století a nechá vás nahlédnout i do budoucnosti. Je tady silvestrovská party, jakou jste ještě nezažili!

Zlatým hřebem silvestrovské party bude vystoupení německé hvězdy taneční scény, kterou je DJ MOGUAI. Čeká vás dvouhodinový set, během nějž vám Moguai ukáže, jak vypadá hudba budoucnosti. A exkluzivně představí i svůj nový release.

VIP vstupenky zahrnují vedle vstupu na galerii klubu Sasazu i neomezenou konzumaci všech prémiových drinků včetně luxusního sektu MOET & CHANDON.

Soutěžíme o:
1. cena - 1x VIP All Inclusive vstup v hodnotě 4.000,- + 1x poukázka do kadeřnického salonu Petry Měchurové v hodnotě 1.000,-
2. cena - 1x VIP All Inclusive vstup v hodnotě 4.000,- + 1x poukázka do kadeřnického salonu Petry Měchurové v hodnotě 1.000,-
3. cena - 1x VIP All Inclusive vstup v hodnotě 4.000,- + 1x poukázka do kadeřnického salonu Petry Měchurové v hodnotě 1.000,-

 

 

POZOR: Soutěž končí 30.12.2011 ve 23:59. Ceny se budou předávat výhercům pouze na party RIDE ON TIME v SaSaZu. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 31.12.2011 v klubu SaSaZu ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný a nárokování jakékoliv kompenzace není možné.

Soutěž skončila 30.12.2011.
 
Kdo se podílel na mixu Ya Mama
  • Armand Van Helden
  • Deadmouse
  • Fat Boy Slim
 
Výherci:
  • Matejíčka Lukáš
  • zuzana peterková
  • Tomáš Bláha
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016