SOUTĚŽE

 

Velká soutěž o Jameson balíčky a vstupy na oslavu sv. Patrika v Jameson Zone

V sobotu 17.3.2012 vyroste v Dlouhé ulici v centru Prahy JAMESON ZONE. V klubu Roxy, NoDu, Klubovně 2. Patro a Embrace baru vystoupí kapely Tata Bojs, Navigators, Unifiction, The Doors Revival, Riptide Movement a DJs Loutka, Bidlo, Robot a další. Soutěžte s námi o Jameson dárky a vstupy na tuto akci.

 

Jameson Zone

První velká jarní party letošního roku se uskuteční na oslavu svátku sv. Patrika v JAMESON ZONE v centru Prahy. Hlavním hostem bude skupina Tata Bojs, která v klubu Roxy odehraje tradiční jarní koncert, jediný v Praze. Kapelu z Hanspaulky a její novou desku Ležatá osmička, ale také třeba Navigators a desítky špičkových DJs do Roxy a také do sousedního prostoru Klubovna 2. patro přinese zelená vlna irské whiskey Jameson. Česko se takto 17. března připojí k jedné z největších hudebních akcí Jameson Global Party, jejíž hlavní pódium bude v hlavním městě Irska Dublinu.

Miliony bavících se lidí spojí telemost mezi Prahou a Dublinem, proto si přijďte připít panákem irské whiskey Jameson a staňte se součástí této jedinečné Jameson Global Party. Nebuďte 17. března doma, probuďte v sobě Ira a vyražte se svými přáteli do JAMESON ZONE na party, která začne pod širým nebem a skončí v jednom z nejvyhlášenějších klubů ve městě.

Více informací o akci a nápovědu k soutěžní otázce naleznete na www.jameson.cz.

V soutěži hrajeme o tyto ceny:

1.místo:
1x lahev limitované edice Jameson
2 vstupenky na akci
2 odznáčky Jameson
1x bekovka Jameson

2.místo:
2 vstupenky na akci
2 odznáčky Jameson
1x bekovka Jameson

3.místo:
2 vstupenky na akci
2 odznáčky Jameson

Účastníci soutěže musí být starší 18ti let. Ceny budou následně k osobnímu vyzvednutí v Praze. Z důvodu ověření věku nezasíláme poštou! Výherci budou kontaktováni ihned po skončení soutěže 13.3.2012.

Soutěž skončila 13.03.2012.
 
Která irská kapela předvede v rámci akce Jameson Zone v Klubovně 2. patro
pořádný rockový nářez?
  • a) Navigators
  • b) Tatabojs
  • c) Riptide Movement
 
Výherci:
  • Vladimír Donaczi
  • Bohumila Kraushuberová
  • Ladislav Toms
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016