SOUTĚŽE

 

Velká soutěž s Creativem, Special Grower a studiem Hell!

iž tuto sobotu se v pražském Chapeau rouge uskuteční další díl klubovky Creative, na níž se jako headliner představí legendární Loutka, dále Subgate, Michael J, Nkyp, Finidi a Revis. Soutěžte společně s námi o hodnotné ceny od našich partnerů Special Groweru a personal tunning studia Hell.cz!

 

Přesně tak! Již tuto sobotu můžete vyrazit na jarní vydání úspěšné klubovky Creative, za níž stojí rezidenti Subgate a Nkyp. Hlavním hostem bude domácí legenda elektronické scény - dj Loutka, kterého nemusíme více  představovat a jako další hosté se na ní představí Michael J, Finidi a rezident putovního eventu Impress - dj Revis. 
Soutěžte společně s námi o zajímavé ceny v celkové hodnotě 3.000,-Kč od sponzorů evenetu, kterými jsou specialista s veškerým sortimentem pro kuřáky a pěstitele - firma Special Grower a personal tunning studio Hell.cz!

Soutěžíme o:

1. cena - Poukaz na Tatoo  HELL.cz  v hodnotě 666,-, poukaz na nákup u  Specialgrower  v hodnotě 500,-, minivodnice, šlukovka Dragon, designový rasta popelník, designové skleněné těžítko, variace 5ti druhů papírků v hodnotě, designové papírky 2 druhy v hodnotě, 3/4 papírky Bulldog, variace dvou druhů filtrů.
2. cena - Poukaz na Tatoo  HELL.cz  v hodnotě 666,-, mini bong  láhev,designová šlukovk, variace 3 druhů papírků, 3/4 papírky Bulldog, variace dvou druhů filtrů.

Kompletní informace o sortimentu firmy Special Grower a o službách personal studia Hell naleznete na www.specialgrower.cz a www.hell.cz
Více informací o sobotní Creative party najdete na www.chapeaurouge.cz a facebooku

POZOR: Soutěž končí 17.4.2012 ve 23:59. Ohledně předání cen vás bude mailem kontaktovat promotér akce.

Soutěž skončila 17.04.2012.
 
Kolik schodů vede do druhého patra prodejny Specialgrower?
  • 800
  • 80
  • 8
 
Výherci:
  • Jakub Hrnčál
  • ivana bessogonovova
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016