SOUTĚŽE

 

Vyhrajte s irskou whiskey Jameson!

Pro 3 výherce máme připravené balíčky sestávající se z láhve jemné irské whiskey Jameson, bekovky a stylových brýlí. Samozřejmě v barvách Jameson!

 

Jameson Festival Lounge na 47. MFF v Karlových Varech

Irská whiskey Jameson se dlouhodobě aktivně zapojuje do dění ve filmovém průmyslu a jej í jméno si lidé na celém světě již řadu let spojuj í s filmem. Po loňské premiéře si i letos zvolila Karlovy Vary, aby zde zpříjemnila pobyt všem filmovým fanouškům.

Mezinárodní Filmový festival Karlovy Vary se tak ocitá v zájmu lahodné whiskey po boku věhlasných světových festivalů, jakými jsou The Independ Spirit Awards USA, největší irský filmový festival Jameson Dublin International Film Festival, jehož sponzorem je již od roku 2003, nebo Jameson Empire Awards, které Jameson pořádá ve spolupráci s největším světovým filmovým časopisem Empire.

Také letošní léto tedy zažijeme ve Varech jemnou chuť kvalitní irské whiskey Jameson před zhlédnutím dobrého filmu, ale i po něm, kterými bude letošní festival opět nabitý. Stan plný zábavy, který najdete v centru festivalového dění hned vedle hotelu Thermal, by jistě neušel pozornosti ani kontroverznímu herci Nickovi Noltemu, jenž oprášil svou zašlou slávu v kultovním seriálu The Wire neboli Špína Baltimoru, a jehož nejoblíbenější drink je právě Jameson.

V Jameson Festival Lounge si návštěvníci mohou vychutnat drinky z kvalitní irské whiskey v podání špičkového barmanského týmu Bugsy’s baru a také pestrý koktejl hudby v podání předních českých hudebníků a DJs. Vstup do Jameson Festival Lounge je zdarma, k dispozici bude také free wi-fi, pro hosty je dále připraveno posezení na zahrádce.

Program festivalového týdne v Jameson Festival Lounge naleznete na: www.jameson.cz

Pro 3 výherce máme připravené balíčky sestávající se z láhve jemné irské whiskey Jameson, bekovky a stylových brýlí. Samozřejmě v barvách Jameson!


Soutěž končí 28.6.2012 a výherce bude následně kontaktován promotérem.

POZOR: Soutěž je pouze pro starší 18ti let a výhry bude nutné osobně vyzvednout v Praze. Přesná adresa a termín bude výhercům upřesněna.

Nápovědu k soutěžní otázce hledej na: www.jameson.cz


Soutěž skončila 28.06.2012.
 
Jak se jmenuje speciální řada drinků, které budou návštěvníci moci
ochutnat v Jameson Festival Lounge?
  • a) Cool Jameson Cocktails
  • b) Jameson Cocktail Coolers
  • c) Lounge Cocktail Coolers
 
Výherci:
  • Pavel Hladík
  • Katka Haboňová
  • Jana Ryantová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016