SOUTĚŽE

 

Velká soutěž s Havana Club o dárkové balíčky a vstupy na Let it Roll

Soutěžíme o 3x vstup na Let it Roll + ke každé vstupence Havana balíček, který obsahuje láhev Havana Club, 2 stylové klobouky a masky.

 

Kde jsou lidé, tam bude toto léto i Havana Club se svým akčním promotýmem a tím nejlepším letním pitím - Havana Mojitem!

Havana Club, autentický kubánský rum, který se vyrábí ve městě Santa Cruz del Norte již od roku 1878, se letos vydává na turné po hudebních festivalech a akcích, které byste neměli minout. Nejen kvůli nabitému programu, ale i proto, že má pro vás tým Havana Club připraveny skvělé dárky a na barech na vás čeká nepřekonatelný mix kubánského rumu, limety a máty ve skvělém letním drinku Havana Mojito.

A kde všude můžete Havana Club letos v létě potkat? Budeme na drum’n’bassovém Let it rollu, multikulturním Sázavafestu, housovém, pohodovém Mácháči i na tranceové události brzkého podzimu - Trancefusion v Průmyslovém paláci v Praze. Léto je tady, užijte si ho s Havanou!

LET IT ROLL / 20. - 21. 7.

5. ročník tanečního festivalu proběhne ve vísce Staré Ždánice u Pardubic. Asi platí, že čím menší vesnice je, tím větší party tam můžete uspořádat - a Let It Roll opravdu nebude čaj o páté! Festival, který se věnuje hlavně drum’n’bassu a jeho odnožím přivítá např. Camo and Krooked, Dirty Phonics, Ms. Dynamite nebo Dje Freshe. A chybět nebude ani Havana Club! Více o festivale naleznete na: www.letitroll.cz

V soutěži hrajeme o: 3x vstup na Let it Roll + ke každé vstupence Havana balíček, který obsahuje láhev Havana Club, 2 stylové klobouky a masky.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na: www.havanaclub.cz

Soutěž končí 18.7.2012 ve 20:00 a je pouze pro starší 18ti let. Výherci budou po skončení soutěže kontaktováni. Vstupenky budou distribuovány formou guestlistu a věcné výhry bude nutné vyzvednout osobně v Praze.

Soutěž skončila 18.07.2012.
 
Co v tradičním Mojitu opravdu nenajdete?
  • a) třtinový cukr
  • b) ananas
  • c) mátu
 
Výherci:
  • Petra Chodová
  • Jan Smolucha
  • Antonín Zralý
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016