SOUTĚŽE

 

Soutěž: Kdo je to? s klubem Roxy!

Po delší odmlce jsem se rozhodla opět pro vás připravovat soutěž "Kdo je to, aneb poznej DJe v jeho dětských letech." Jednou měsíčně tedy budete mít možnost soutěžit o volné vstupy na vybrané akce pořádané pražským klubem Roxy, což je také zároveň partner naší nové soutěže. Stačí uhádnout, který DJ vyrostl z dítka na fotce. A abychom vám to usnadnili, budete mít vždy na výběr ze třech možností. Směle do toho! :) nika77

 

První dítko k uhádnutí je tady. Tenhle blonďáček se stavebnicí se nám vyklubal, zvlášť v posledních pár letech, do celkem známého pražského DJe. Místo stavebnicových kostek dává dokupy své tech house sety a to většinou v klubech jako Chapeau Rouge, Studio 54 nebo Yes. O koho se podle vás jedná?

XX

Soutěž trvá do 25. září 2012! Výherce volného vstupu bude kontaktován přímo zástupcem klubu Roxy, přičemž volňásek pro sebe a svého nejbližšího může uplatnit na jednu z těchto konkrétních akcí pro měsíc říjen: 5. 10. Shadowbox, 12. 10. Flow, 19. 10. BE TWENTY s Layo & Bushwacka! 20. 10. BE TWENTY s Andy C feat. MC GQ & Rene LaVice, 26. 10. Disorder nebo 27. 10. Chris Sadler presents Climax.

Soutěž skončila 25.09.2012.
 
Kdo to je?
  • Subgate
  • Manio
  • Tokátko
 
Výherci:
  • Ivana Gmitrová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016