SOUTĚŽE

 

Soutěž o 3x2 vstupy na vystoupení Excisiona 7.11. v klubu Yes!

Vůbec poprvé vystoupí 7. listopadu v pražském klubu Yes! producent Excision! Jde o známého dubstep a brostep DJe, který doslova morfuje všechny možné hudební styly – od drum and bassu, elektra, house music až po metal a hip hop. Jeho projekt Excision existuje od roku 2009...

 

Abel se nebojí spojit síly i s dalšími umělci ve svém oboru, např. Datsikem, Donwlinkem či Noizem. Jeho nejnovější album X Rated bylo kritikou skvěle přijato. Excision přistupuje k hudbě opravdu syrově, hrubě, podle některých jazyků až šíleně, a právě proto má tak ohromnou podporu fanoušků. Jeho shows jsou známé neuvěřitelnou hlučností a také parádní světelnou show, takže Praha se má opravdu nač těšit. "Jsme moc rádi, že se nám podaří přivézt do Prahy takovou dubstep hvězdu, jakou Excision je! Jeho hudba navozuje dojem, jako byste byli uvězněni v nějaké absurdní a šílené počítačové hře – totálně Vás to pohltí," vyjádřil se k blížícímu se koncertu jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Excision vystoupí úplně poprvé v pražském klubu Yes! ve středu, 7. listopadu!

Excision
Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro a jsou v prodeji v několika rozdílných cenových hladinách. První a nejlevnější vstupenky budou do prodeje uvolněny 11. září až do vyprodání zásob. Každá další cenová hladina bude pak s blížícím se datem koncertu dražší. Více informací na Ticketpro.cz.

Vy však máte nyní šanci získat volný vstup pro sebe a svého nejbližšího, pokud odpovíte na jednoduchou otázku v naší soutěži.

Soutěž končí 4. listopadu. Za kontakt výherce je zodpovědný promotér akce.

Soutěž skončila 04.11.2012.
 
Jaké národnosti je EXCISION, šílený dubstep DJ a producent, který úplně
poprvé v ČR vystoupí 7. listopadu v klubu Yes?
  • a) Rus
  • b) Jihoafričan
  • c) Kanaďan
 
Výherci:
  • Zuzana Kadorová
  • vera
  • Lenka Škodová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016