SOUTĚŽE

 

Velká soutěž o vstupenky na premiéru filmu FEW WORDS a láhev tříletého rumu Havana Club

Zasoutěžte si s kubánským rumem Havana Club o vstupenky na premiéru celovečerního filmu o legendě freeskiingu Candidu Thovexovi!

 

Quiksilver ve spolupráci s kubánským rumem Havana Club uvádí premiéru celovečerního filmu FEW WORDS o legendárním šampionovi freeskiingu Candidu Thovexovi.

První celovečerní film Candida Thovexe, FEW WORDS, se představí českým divákům dne 3. 11. 2012 v CineStar Anděl. Film, který vznikl ve spolupráci s Quiksilverem, zachycuje jeho průkopnické počátky ve freeskiingu až do dnešní doby, kdy se stal ikonou pro celé generace lyžařů. Po dvouletém filmování, se dočkáme světové premiéry v Paříži. Následovat bude celosvětové premiérové turné po všech kontinentech, během kterého Candide a jeho filmový štáb poctí svou návštěvou také Prahu!

Vy si teď, díky kubánskému rumu Havana Club, můžete zasoutěžit o volné vstupenky na premiéru filmu. K tomu od nás navíc dostanete i láhev tříleté Havany Club Aňejo 3 Aňos.

POZOR: Soutěžící si musí cenu vyzvednout osobně v den konání premiéry, tj. v sobotu 3. 11. v CineStaru Anděl nejpozději v 19.30. Soutěžící musí být starší 18 let!

Soutěž končí 31. října a výherci budou kontaktování pořadatelem akce.

Více informací o filmu: http://www.facebook.com/fewwordsfilm

Soutěž vám přináší Havana Club: http://www.havanaclub.cz

PS: Ti kteří nevyhrají mohou zdarma získat lístky v jednom z pražských obchodů Quiksilver - v Palladiu, v Novém Smíchově, v Letňanech nebo v Arkádách

Soutěž skončila 30.10.2012.
 
Odkud Candide pochází?
  • a) USA
  • b) Francie
  • c) Belgie
 
Výherci:
  • Lukáš Karal, DiS.
  • Jitka Dítětová
  • Marek Chrenko
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016